Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortetraktaties verpakking

336 Producten
...

De mooiste verpakkingen voor jouw geboorte traktaties.

De geboorte van je kleintje is een bijzonder moment dat je wilt delen met familie en vrienden. Bedank hen voor het kraambezoek of voor hun aanwezigheid op het kraamfeest met een leuk bedankje geboorte. 

Begin met het kiezen van een leuke verpakking en kies daarna je vulling en je afwerking. Of misschien is een origineel bedankje wel iets voor jullie? Of een mix van beide? Alles kan! 

Snoepzakjes geboorte. 

Snoepzakjes zijn altijd een topper om te geven als geboortebedankje. Je kan ze helemaal personaliseren met de naam en geboortedatum van je kindje en je vindt ze in heel wat variëteiten. Denk maar aan een papieren snoepzakje met foto of een stoffen snoepzakje dat je afwerkt met een leuk label. Ontdek onze snoepzakjes geboorte

Traktatiedoosjes geboorte.

Ook een traktatiedoosje kan perfect als geboortebedankje. Personaliseer het doosje helemaal naar wens en vul het met lekkers of iets leuks. Kies je voor een blanco doosje? Werk het dan af met een leuke sticker. Ontdek onze traktatiedoosjes geboorte. 

Plastic of glazen buisjes. 

Een buisje met kurk of schroefdeksel is helemaal hip. Vul deze transparante buisjes met kleurrijk snoep voor een prachtig effect. Ga voor snoep dat bij de kleur van het geboortekaartje past voor een mooi geheel. Ontdek onze verpakking buisjes

Plastic of glazen potjes. 

Ook in een transparant potje met kurk of schroefdeksel komen kleurrijke snoepjes helemaal tot hun recht. Een geboortekaartje met goudfolie? Kies dan voor een potje met een gouden schroefdeksel. Een geboortekaartje met kraft? Dan is een kurken deksel de finishing touch. Ontdek onze verpakkingspotjes.

Stolpjes.  

Stolpjes zijn de laatste jaren helemaal trendy. Deze leuke potjes geven een hippe look aan je geboortebedankjes. Je kan ze personaliseren met een leuke sticker en ze zijn dankzij hun goudkleurige/roségouden bodem perfect te combineren met een geboortekaartje met foliedruk. Ontdek onze stolpjes.

Geboortebedankjes zelf maken. 

Het maken van geboortetraktaties begint met het kiezen van een leuke verpakking. Daarna kies je wat je erin zal stoppen. Lekker snoepgoed of een leuk cadeautje? Het kan allemaal! Werk daarna je traktaties af met een leuk label of een toffe sticker.