Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Doopkaarten20 producten

logo
ronde-doopkaart-jungle-TA05501-2200022-15-1
logo
bohemian-doopkaart-met-eucalyptus-TA05501-2200019-15-1
logo
ronde-doopkaart-met-goudfolie-TA05501-2200008-15-1
logo
lief-doopkaartje-met-hertje-en-rosefolie-TA05501-2200029-15-1
logo
doopkaartje-met-getekende-panda-TA05501-2200025-15-1
logo
ronde-doopkaart-met-leeuwtje-TA05501-2200023-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Unieke doopkaarten voor een prachtig doopfeest

De geboorte van je kleintje was één van de mooiste momenten van je leven. Inmiddels zijn er een paar weken voorbij en wat groeit zo'n kleintje toch snel. Op naar de allereerste mijlpaal van julie wonder: het doopfeest. De doop van je kindje is een moment om te koesteren met familie en vrienden. Nodig ze uit met een doopkaart die je naar wens kunt personaliseren met je eigen tekst en eventueel een mooie foto van jullie kindje.

Mooie doopkaarten voor jongens en meisjes

Ontdek de verschillende, unieke doop uitnodigingen bij Tadaaz! Voor zowel jongens als meisjes hebben we een mooi assortiment doopkaartjes. Dus neem een duik in het aanbod en laat je inspireren door de leuke designs.

Doopkaartjes maken

Voor een magisch moment heb je een unieke uitnodiging nodig! Onze designers verwennen je met prachtige kaarten voorzien van moderne, schattige en warme details. Verschillende formaten, goud bedrukte details en mooie kleuren; je vindt het allemaal terug in onze collectie doop uitnodigingen. Wij weten zeker dat je de kaart van je dromen zult vinden!

Proefdruk doopkaartje

Geïnspireerd? Kies dan je favoriete kaart en laat je creativiteit de vrije loop. Door eenvoudig je eigen tekst en foto toe te voegen maak je er helemaal je eigen ding van. Bestel je ook een proefdruk van je creatie? Alleen dan weet je zeker dat jouw kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht. De eerste twee proefdrukken bestel je aan een gunstige kennismakingsprijs. Handig en leuk!

Alles voor het doopfeest van jullie kindje

Het doopfeest is één van de eerste mijlpalen in het leven van je kindje. Door deze te delen met je dierbaren maak je het nog leuker! Nodig ze op een originele manier uit en bedank alle gasten voor hun aanwezigheid tijdens het doopfeest van je kind met een unieke en persoonlijke geboorte traktatie.

Ook voor de versiering van je feestlocatie ben je bij Tadaaz aan het goede adres. Ontdek mooie vlaggenlijnen, posters en zelfs tafeldecoratie in de stijl van de doop- of geboortekaartjes. Natuurlijk allemaal te personaliseren

Peetouders in het zonnetje!

Een belangrijke rol op deze dag is weggelegd voor de peetouders van je kleintje. Ontdek leuke cadeaus om het te bedanken hiervoor! Heb je nog geen kans gehad om peetoom of peettante te vragen? Met deze cadeaus kun je dat op een originele manier doen. Succes gegarandeerd!