Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Maak gepersonaliseerde doosjes feest als bedankje

Kubusdoosje voor het perfecte bedankje

Als je binnenkort een feest gepland hebt, of het nu groot of klein is, ben je waarschijnlijk nog op zoek naar bedankjes. Bedankjes zijn kleine aandenkens aan je feest die je aan de gasten kan uitdelen om ze te tonen hoe hard je hun aanwezigheid apprecieert. Bovendien zijn de bedankjes, zoals gepersonaliseerde kubusdoosjes feest een blijvende herinnering aan je feest die ze nog jaren thuis of op kantoor kunnen uitstallen. 

 

Vul je kubusdoosje feest met iets lekkers of iets nuttigs

Je kan je kubusdoosje feest vullen met kleurrijke en verrukkelijke snoepjes. Als je weet dat je gasten niet zo van snoepjes houden, kan je er natuurlijk ook iets anders in doen. De wereld ligt aan je voeten als het erop aankomt om je kubusdoosjes feest te vullen. 

 

Laat je vele kanten zien door je kubusdoosjes feest te personaliseren naar wens

Maak de kubusdoosjes helemaal persoonlijk door er je eigen foto en tekst aan toe te voegen. Het voordeel van een kubusdoosje is dat je veel verschillende kanten kan personaliseren met je foto en tekst en zo dus letterlijk veelzijdig aan het werk kan gaan in de editor.  Zorg ervoor dat je foto’s van een degelijke kwaliteit gebruikt om de kubusdoosjes er helemaal geweldig te doen uitzien. Kleurrijke foto’s zijn vaak het leukst om op de kubusdoosjes uit dik papier te drukken. Maak je eigen ontwerp in de editor en pronk vol trots op je feest.

 

Vierkante doosjes feest als bedankje 

Feest! Joepie! Daar wordt iedereen blij van. Na het versturen van de uitnodigingen en het aftellen naar die leuke dag is er nog één iets dat je niet mag vergeten. Stuur de gasten niet met lege handen naar huis! Je kan beginnen brainstormen. Na afloop van je feest wil je vrienden en familie bedanken op gepaste wijze. Dan moet je voor een originele traktatie zorgen! Wat dacht je van een gepersonaliseerd exemplaar? Altijd leuker om de mensen iets mee te geven dat 100% van jezelf is. 

 

Vierkante doosjes to the rescue! Personaliseer onze vierkante doosjes met eigen foto’s en tekst voor een origineel eindresultaat. Je kan deze combineren met andere bedankjes zoals kubusdoosjes, zeeppompjes en snoepzakjes om zo een volledig assortiment aan te bieden.

 

Aan die andere bedankjes kan je een persoonlijke touch geven door middel van een originele sticker. Misschien heb je die gebruikt voor de afwerking van je enveloppen bij het versturen van de uitnodigingen of bedankkaartjes? 

 

Als je alles personaliseert dan kan je vrienden en familie ongetwijfeld verrassen met je originele bedankjes. Vul de doosjes met heerlijke snoepjes of een ander origineel aandenken. Op die manier zullen ze je feest zeker niet snel vergeten!

 

En zeg nu zelf, heerlijke snoepjes of koekjes daar wordt iedereen toch gelukkig van? Vier je je verjaardag of een huwelijksverjaardag? Plaats je naam op het doosje en eventueel de datum van het feest.

 

Je kan er ook voor kiezen om jullie trouwfoto op de vierkante doosjes feest te plaatsen. Even terugkeren in de tijd naar die hele bijzondere dag. Dat zal bij iedereen wel voor een vleugje nostalgie zorgen. 

 

Vier je je pensioen of een andere bijzondere gebeurtenis? Voeg een foto of een bijzondere boodschap toe op de vierkante doosjes feest. Een foto maakt het natuurlijk altijd heel erg persoonlijk. 

 

Naast je bedankjes kun je ook je tafeldecoratie en bedankkaartjes afstemmen in eenzelfde stijl. Dit kan in de stijl van de uitnodigingen die je verstuurde voor je feestje. Als dat dan niet de kers op de taart is… 

 

Dan rest er nu nog één ding: geniet met vrienden en familie van jouw feest en verras hen straks met die originele vierkante doosjes als bedankje! Ze zullen heel erg dankbaar zijn dat je ze niet met lege handen naar huis zal sturen. Je feest was op alle vlakken tot in de puntjes voorbereid, chapeau! Proficiat en enjoy!

 

Tip: combineer je vierkante doosjes als bedankje ook met bijpassende bedankkaartjes. Die kan je zelfs nog later opsturen als herinnering aan je fantastische feest.

Kleine blikken doosjes met een leuke verrassing

Wil je een klein cadeautje zoals een gelukspoppetje of een snoepje meegeven met je gasten dan zijn de blikken doosjes perfect voor jou. 

 

De ronde blikken doosjes bestaan in 9 verschillende kleuren en passen binnen elke gelegenheid. Je kan de blikken doosjes ook personaliseren door er een sticker of magneet op te plakken. Maak je eigen ontwerp van deze sluitstickers of magneten via onze editor.

 

Het blikken doosje zal iedereen versteld doen staan. Leuk dus om hier een kleine verrassing in te steken. Je zou hier perfect een soort van winactie aan kunnen koppelen door er een “golden ticket” in te steken. 

 

Er zijn dus eindeloze mogelijkheden met deze blikken doosjes en je kan ze personaliseren naar jouw smaak. Gebruik je een sticker, een magneet of gebruik je een band voor errond, maak je eigen ontwerp en laat je feest helemaal tot leven komen. Werk je met een thema kan je deze gemakkelijk gaan verwerken op de doosjes aan de hand van de stickers. Maar ook de inhoud van het blikken doosje kan je aanpassen aan het thema. Je kan er een zeepje instoppen, badzout, kleine koekjes, snoepgoed… de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

TIP: heb je doosjes over? Je kan deze nog steeds gebruiken als kleine opbergdoosjes voor bv juweeltjes of als geschenkverpakking.