Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Populaire categorieën.

Bedankt labels feest als afwerking van je bedankjes

Na afloop van je leuke feest wil je de gasten niet met lege handen naar huis sturen. Kies voor originele bedankt labels die je aan allerhande leuke bedankjes kan vasthangen. Die kan je ook helemaal naar wens personaliseren.

 

Misschien hebben jullie leuke blanco producten zoals doosjes, zakjes of andere leuke spullen. Het is natuurlijk origineel om daar nog een persoonlijke touch aan te geven. Personaliseer labels feest om volledig in thema te blijven en die bedankjes een eigen touch te geven.

 

Die bedankt labels kan je helemaal naar wens personaliseren. Voeg je eigen tekst toe zoals je naam en eventueel de datum van het feest. Met een leuk lintje bevestig je ze heel gemakkelijk aan een zakje of doosje.

 

Die kan je dan vullen met heerlijke snoepjes, koekjes of een andere originele attentie. Vrienden en familie zullen verrast zijn met je originaliteit! 

 

Je hebt eerder misschien al uitnodigingen verstuurd voor je feestje. Als je die labels in dezelfde stijl ontwerpt, heb je een totaalplaatje om U tegen te zeggen! Alles zal met elkaar passen en dat zullen je gasten zeker ook gezien hebben. 

 

Ook je tafeldecoratie en bedankkaartjes kan je laten matchen met die bedankt labels. Oog voor detail, dat is zeker. Wedden dat ze heel benieuwd zullen zijn wat er in die bedankjes zit? Spannend!