Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Zakelijke kerstkaarten maken en bestellen.

Klanten, relaties en medewerkers wil je fijne feestdagen wensen. Verstuur je warmste kerstwensen met een zakelijke kerstkaart van Tadaaz. Je maakt je favoriete kaart helemaal naar wens! Je voegt in een handomdraai je eigen logo, tekst en foto’s toe. Wat een persoonlijk resultaat van jouw zakelijke kerstkaart.

Een zakelijke kerstkaart die past bij je bedrijf.

Onze collectie kerstkaarten voor bedrijven is duidelijk opgedeeld in verschillende thema’s en stijlen. Handig, want op deze manier kun jij snel de geschikte kaart vinden voor jouw bedrijf. Geniet bovendien van onze stapelkorting, hoe meer kaarten je bestelt hoe leuker de prijs per stuk!

Zakelijke kerstkaarten maken en bestellen.

Laat je verrassen door de mooiste kerstkaarten. Alle kerstkaarten zijn van de allerbeste kwaliteit en hebben een professionele uitstraling. Precies wat jij zoekt om je kerstwensen over te brengen op jouw zakelijke relaties. Wacht niet tot het laatste moment met het maken van je kerstkaarten en ga aan de slag.

 In 4 stappen jouw zakelijke kerstkaart maken:

Kies je favoriete kerstkaart zakelijk voor jouw bedrijf

Voeg je eigen tekst, foto en logo toe

Bestel een drukproef van jouw creatie

Ben je tevreden over je kaart? Plaats de definitieve bestelling kerstkaarten en enveloppen voor jouw bedrijf.

 Een kerstkaart die past bij jouw bedrijf.

In ons ruime assortiment vind je de kerstkaart die perfect past bij jouw bedrijf. Je vindt bij ons kaarten in allerlei stijlen en met allerlei thema’s. Neem snel een kijkje en laat je inspireren. Een greep uit ons ruime aanbod:

  • Kerstkaarten met jaartal
  • Grappige kerstkaarten
  • Kerstkaarten in originele vormen
  • Internationale kerstkaarten
  • Kerstkaarten met foto/fotocollage
  • Nieuwjaarskaarten

Kerstkaarten trends.

Je zakelijke kerstkaarten moeten matchen met jouw bedrijf. Behalve dat wil je ook hip en trendy kerstkaarten versturen aan je relaties. In onze collectie kerstkaarten vind je alle trends voor dit jaar. Kaarten met blinkende goud- of zilverfolie of een houten kerstkaart.  Kerstkaarten in bijzondere vormen, zoals een pennenbakje of een kerstbal. Natuurlijk ontbreekt de ultieme kerstkleur rood niet in ons aanbod. Wil je meerdere foto’s op je kerstkaart gebruiken? Ga dan voor een kaart met fotocollage! Ontdek snel onze trendy kerstkaarten en kies jouw favoriete kerstkaart voor bedrijven.

Goede doel kerstkaarten.

Draag je de samenleving een warm hart toe? Maak dit kenbaar maken bij het versturen van je zakelijke kerstkaart. Verstuur je beste wensen ten gunste van het goede doel. Je kunt in je winkelmandje het goede doel KiKa aanvinken. Het logo wordt dan duidelijk op jouw kaarten gedrukt.

De perfecte kerstkaart zakelijk.

Heb je tussen de zakelijke kerstkaarten de perfecte kaart toch niet kunnen vinden? Neem dan eens een kijkje bij de algemene kerstkaarten. Ook daar vind je de leukste kerstkaarten met ruimte voor eigen foto’s. Deze kaarten zijn -voorzien  van je logo- perfect geschikt om naar je zakelijke relaties te versturen.

Kerstkaarten met eigen tekst en logo.

Het einde van het jaar is altijd een super drukke periode. Zowel op privé als op zakelijk vlak. De jaarafsluiting en andere deadlines die gehaald moeten worden bijvoorbeeld. Precies de reden waarom wij het bestellen van je zakelijke kerstkaarten zo eenvoudig mogelijk maken. Kies nu je favoriete kaart, upload je tekst en logo en klaar! Bestel je kaarten, enveloppen en eventueel leuke sluitzegels. Wij zorgen ervoor dat jij jouw bestelling snel en correct in huis hebt. Dan heb je dat in ieder geval in een handomdraai geregeld!

Originele kerstpakketten voor medewerkers en relaties.

Ben je behalve de allermooiste zakelijke kerstkaarten ook op zoek naar een origineel kerstpakket? Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! We hebben een leuk assortiment kerstpakketten die bovendien ook nog eens kunt personaliseren. Dat maakt het kerstpakket helemaal uniek! Op deze manier weet de ontvanger zeker dat hij/zij super gewaardeerd wordt.