Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstkaart zakelijk luxe

94 Producten

Luxe kerstkaarten voor je zakelijke relaties

Het versturen van kerstkaarten naar zakenrelaties is een geweldige manier om de relatie met je klantenkring te versterken. Mensen waarderen eenvoudige, attente gebaren nu meer dan ooit, en het verzenden van kerstkaarten bedrijven is een gemakkelijke manier om te laten zien dat je aan hen denkt. Tadaaz helpt graag bij het kiezen van de juiste boodschap en het juiste ontwerp om ervoor te zorgen dat de kerstkaarten van jouw bedrijf goed worden ontvangen!

Een luxe kerstaart bedrijven

Wat je ook als kerstwens kiest, het belangrijkste doel van het versturen van je zakelijke kerstkaart is je relatie het gevoel te geven dat hij gewaardeerd wordt en speciaal is. Met een mooie, luxe kerstkaart straal je dat helemaal uit!

Bedank medewerkers en relaties met een kaart die eruit springt. Met jouw kerstwensen in fonkelende goudfolie bijvoorbeeld. Succes gegarandeerd!

Een persoonlijke kerstkaart bedrijven in een handomdraai

Je hebt ongetwijfeld al een idee welke kerst- of nieuwjaarskaart je dit jaar wil verzenden namens je bedrijf. Maak gebruik van onze handige filters en ontdek precies die kaart waarnaar jij op zoek bent. In slechts een paar stappen maak je nu jouw zakelijke kerstkaart:

  • Vind je favoriete kaart
  • Voeg tekst, logo en/of foto toe
  • Bestel je proefdruk
  • Happy? Bestel je kaarten en enveloppen
  • Wens iedereen fijne feestdagen met een Tadaaz kerstkaart!

Kerstkaarten in alle soorten en maten

Op onze site bieden we een brede selectie kerstkaarten voor bedrijven. In leuke vormen en met verschillende afwerkingen. Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? Dan is onze selectie kerstkaarten family misschien een optie. Hier vind je tal van originele kaarten die zeker ook voor zakelijk gebruik geschikt zijn. Onze houten kerstkaarten zijn bijvoorbeeld een echte aanrader! Je ziet, de mogelijkheden zijn eindelook. Toch nog vragen? Stel ze via chat, mail of bel naar onze ijzersterke klantenservice. Ze helpen je graag verder.