Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44
Houten kerstkaarten; unieke kerstpost voor jouw vrienden en familie!

Wil je jouw kerstwensen op een bijzondere manier versturen dit jaar? Bekijk dan onze leuke houten kerstkaarten. Laat je verrassen door originele ontwerpen in echte kerstsferen: een kerstbal, rendier of kerstster. Wat is jouw favoriet?

Kerstkaarten in rustieke houtlook

Uniek en origineel, dat zijn onze houten kerstkaarten zeker. Bovendien is hout is een heuse feel-good factor, vooral in de gezelligste tijd van het jaar. Geef je kaart een persoonlijke touch met je warmste wensen voor de komende feestdagen en het nieuwe jaar. Jouw kerstkaart krijgt gegarandeerd een ereplaatsje!

Een blijvende indruk met een houten kerstkaart

Onze duurzame houten kaarten zijn écht een plaatje! Met zo’n originele kerstkaart verras je iedereen op een hele originele wijze. Deze leuke kerstkaarten zullen een eyecatcher zijn in het interieur van al jouw vrienden en familie. 

Originele kerstkaarten in bijzondere vormen

Jij als echte 'Christmaholic' wil natuurlijk uitblinken met je kerstkaarten! Dat kan met een papieren kerstkaart. Al dan niet in een originele vorm zoals een kerstboom, een snowglobe of een kerstbal. Maar je kunt nog een stapje verder gaan... Verstuur een houten kerstkaart in originele vorm. Absolute uitblinker: het rendier. Het kaart die je verstuurt als doe-het-zelf pakketje. De ontvanger zet de kaart eenvoudig in elkaar en heeft een leuke kerstversiering uit te stallen! Een echte aanrader dus.

Kerstkaarten hout versturen 

Heb je jouw favorieten kerstkaart gevonden? Kies dan een bijpassend gekleurd envelopje en kies nog een leuke kerststicker om je kerstwensen te versturen. Het lijkt wel een kerstcadeautje!

Kerstwensen en meer!

Wij bij Tadaaz kunnen geen genoeg krijgen van Kerstmis! Precies daarom houden wij niet op bij het ontwerpen van de leukste designs kerstkaarten... Ook kalenders en kerstcadeaus zijn bij ons te vinden. Neem een duik in het kerstaanbod en laat je verrassen door alle mogelijkheden.