Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstkaarten chique

34 Producten

Graag luxe kerstkaarten versturen? 

Wil je graag een stijlvolle look uitstralen met je kerstkaarten bij vrienden en familie? Geen probleem met deze collectie aan luxe kerstkaarten! Ze hebben allemaal net dat beetje extra, net dat beetje extra klasse dat andere kaarten niet hebben. Kerstkaarten met of zonder foto, met foliedruk of zonder maar allemaal met uitstraling.

Zo vind je hier chique kerstkaarten met goudfolie. De uitstraling van de goudfolie geeft oneindig veel klasse aan jouw kaart, en natuurlijk dus ook aan je eigen foto. 

Wil je een luxe kerstkaart, die tegelijkertijd heel origineel is? Geen probleem, onze houten kerstkaarten zorgen ervoor. Een voordeel is bovendien dat je geen foto nodig hebt op deze houten kerstkaarten. Je hebt ze met trendy geometrische vormen, en er bestaat zelfs een houten rendiertje die de ontvanger zelf in elkaar kan zetten! 

Chique kerstkaarten voor je zakelijke contacten

Heb je een bedrijf en wil je graag zakelijke kerstkaarten versturen? Ook dan is een chique kerstkaart misschien precies wat jij zoekt. Op die manier laat je zien wat voor bedrijf jouw organisatie is. 

Stijlvolle kerstkaarten met een professionele uitstraling

Onze luxe kerstkaarten worden trouwens altijd gedrukt op hoge kwaliteit papier, waardoor het ontwerp ook net dat beetje extra kwaliteit krijgt dat het nodig heeft. Wil je het helemaal afmaken? Zorg dan voor een professionele foto. Vraag een fotograaf om een speciale kerst fotoshoot en laat je verrassen door de leuke shots van je kids. Laat een aantal warme winterkleuren terugkomen in zowel de achtergrond als de kleding van je kinderen. Zo heb je in no-time een stijlvolle kerstkaart die helemaal uitstraalt wie jullie zijn!