Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Zwart wit kerstkaarten versturen

Ben jij altijd enthousiast als je een kerstkaart krijgt met zwart/wit als thema? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina vind je een hele collectie aan kerstkaarten die zich perfect lenen voor een rustig kleurschema. Zo kun je ook een zwart/wit foto toevoegen aan je ontwerp om het helemaal af te maken. 

Extra mooi: een foto toevoegen in zwart-wit

Deze foto kan een leuke vakantiefoto zijn van afgelopen zomer, of een kiekje uit de fotoshoot met je huisdier. Alles mag en alles kan, want met een neutraal kleurschema kun je bijna niets verkeerd doen. Meerdere foto’s toevoegen in je kerstkaart? Bekijk dan onze collectie met foto kerstkaarten en kerstkaarten met fotocollages. 

Tijdloze kerstkaarten zwart wit

Een ander groot voordeel is dat zwart/wit tijdloos is. Zo hoef je niet bang te zijn dat je je over 10 jaar afvraagt waarom je ooit die kerstkaart ontworpen hebt.. Bij zwart en wit geldt bovendien: less is more! Jouw kerstkaart heeft weinig extra’s nodig als je je aan de twee kleuren houdt. Start nu je ontwerp en kijk hoe mooi en uniek jouw kerstkaart wordt!

Kerstkaarten met een speelse krijtbordlook

Met kerstkaarten in grijstinten verstuur je geen koele kerstwens, in tegendeel. Met een speelse krijtbordlook verstuur je net zo goed een hartelijke kerstwens. Kies voor een kaart op kraftpapier of met sierlijke handgeschreven lettertypes; origineel en toch warm. En wie wil er nu niet opvallen tussen alle andere kerstkaartjes?

Oude herinneringen ophalen met een kerstkaart

Wil je jullie vrienden en familie verrassen met een mooie foto uit de oude doos? Kies jullie mooiste foto’s van vroeger uit en voeg ze toe aan jullie kerstkaart. Zo laat je jullie vrienden en familieleden die jullie al langer kennen nog eens extra terugdenken aan vroegere tijden. Zij vinden het vast leuk om deze oude foto’s in zwart wit nog eens iets terug te zien. Je tovert vast een glimlach op hun gezicht en inspireert ze mogelijk om ook eens te snuffelen in de oude doos. Kerst is daar een geschikt nostalgisch moment voor!