Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstkaarten minimalistisch

42 Producten

Warme kerstwensen versturen met minimalistische kerstkaarten

Ben jij niet zo voor de toeters en bellen of beter gezegd bont gekleurde kerstballen? Ga dan voor een eenvoudige kerstkaart! Een mooi design met een pakkende wens die straalt op jouw kerstkaart, meer hoeft het ook niet te zijn. Less is more in dit geval!

Eenvoudige kerstkaarten maken met Tadaaz

Als jij liever een eenvoudige kerstkaart maakt ben je bij ons ook aan het goede adres! We hebben tal van simpele ontwerpen die je kunt personaliseren met een foto en jouw eigen tekst, al dan niet in goudfolie. Dat geeft jouw kerstwens nog een extra mooie look! In slechts een paar stappen maak jij jouw favoriete minimalistische kerstkaart:

  1. Kies je favoriete design
  2. Upload jouw eigen foto
  3. Personaliseer met je warmste kerstwensen
  4. Bestel en bewonder jouw kerstkaart in al zijn eenvoud!

Basic is hip!

Eenvoudige kerstkaarten zijn trendy! Er zijn tal van drukke kerstkaarten vol met glitters en symbooltjes. Dan valt een basic model juist op. En dat is precies wat jij wil met je mooie minimalistische kerstkaart.

Kerstmis hoeft niet altijd met veel tierelantijntjes. Mooie versiering hoeft niet in bonte kleuren en kerstkaarten mogen ook basic zijn! Eigenlijk zijn er geen regels, iedereen maakt zijn huis kerstproof op zijn eigen manier en verstuurt de kerst- of nieuwjaarskaart die bij hem past! Enjoy shopping!

Kerstkaart XL

Met een grote kerstkaart met jullie allermooiste gezinsfoto stuur je ook een perfecte eenvoudige kerstkaart. Deze kaarten hebben echt niet meer nodig dan jullie foto op de voorkant, misschien met een vleugje goudfolie... En de warmste kerstwensen op de achterkant! Just perfect!