Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Magische kerstkaarten zonder foto met je beste wensen 

Je beste kerst- en nieuwjaarswensen sturen naar je vrienden en familie kan dit jaar terug met een leuke kerstkaart. Foto's zijn extra, dus je hoeft geen foto te maken, kerstkaartjes zonder foto zeggen even veel. 

 

Kerstkaarten maken is eenvoudig, onze kerstkaarten staan voor jou klaar en je hoeft enkel nog je eventuele foto en tekst toe te voegen. Kerstkaarten ontwerpen is in een mum van tijd gebeurt. Dit jaar bestaat onze collectie terug uit een hoop persoonlijke kerstkaarten en originele kerstkaarten die jou en de anderen een warm gevoel zullen bezorgen. 

 

Je kerstkaartjes online in eigen ontwerp

De gepersonaliseerde kerstkaarten bevatten terug veel verschillende stijlen. Je kan kerstkaarten bestellen in retro stijl, klassieke stijl, luxe stijl, hippe stijl en originele vormen. De vormen gaan van kerstbomen, handschoenen, herten en sterren tot standaard rechthoekige kaarten. 

 

Als je dat wenst kan je zelf kiezen voor een houten kaartje in plaats van papier. Ook kan je een goed doel steunen, als je dit aanduidt bij je bestelling. 

 

Een eigen foto hoeft dus helemaal niet om origineel te zijn, als je al tevreden bent met het resultaat zonder. 

 

In de online editor maak je het volledig je eigen ding. Voeg je persoonlijke tekst toe en kleur in je favoriete tint. Daarna zijn je wensen klaar om verspreid te worden en iedereen ook dit jaar op een toffe manier te bereiken.