Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


De plezierigste kerstkaarten met foto 

Kerst komt er zo weer aan en jij bent op zoek waarmee je dit jaar weer zal uitpakken? Kerstkaartjes met foto blijven toch een echte topper om de jaarlijkse traditie levendig te houden. Een leuke kerstkaart maken met eigen foto geeft meteen een warm gevoel in deze donkere dagen. 

 

Heb je een prachtige gezinsfoto genomen waarover je heel tevreden bent? Dan is het hét moment om heel eenvoudig je gepersonaliseerde kerstkaart te bestellen. Jouw kerstkaarten ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Dit jaar ga je voor een persoonlijke kerstkaart, om te sturen naar je vrienden en familie.

 

Originele kerstkaarten met een leuke foto

De ontwerpen bestaan weer uit heel wat leuks, voor zowel foto en tekst. Er zijn ontwerpen met goudfolie, sneeuw, confetti, sterren, kerstbomen,... Voor elk wat wils. 

 

Na een prachtige foto te maken kan je de foto’s nu op je kaart plaatsen. Je gaat naar de online editor, waar je ook je favoriete kleur kunt kiezen. 

 

Daarna voeg je een persoonlijke tekst toe, in een zelfgekozen lettertype. Geen inspiratie voor een mooi gedichtje? Geen zorgen, wij zetten altijd voorbeeldjes op de kaarten, die kan je gewoon overnemen met je eigen naam eronder. 

 

De foto er nog op en klaar is je kerstkaart met foto om te versturen en iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen!