5 ideeën voor hartverwarmende foto’s op je kerstkaarten

Als we aan 100 personen zouden vragen wanneer ze het vrolijkst zijn, zal het merendeel ongetwijfeld antwoorden dat ze het vrolijkst zijn tijdens het kerstseizoen. Er is ook zoveel om vrolijk van te worden: lekker eten, de mooiste kerstlichtjes en –versiering, cadeautjes, gezellig samenzijn met vrienden en familie. Wil je deze vreugde delen met je familie en vrienden? Met onze tips maak je dit jaar de mooiste en meest originele foto’s voor je kerstkaarten om je beste wensen voor het nieuwe jaar met iedereen te delen!

Rendiergewei of de baard van de kerstman

Kerstmis is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor leuke foto’s:

  • Rendieren
  • Kerstverlichting en –decoratie
  • Cadeautjes
  • De kerstboom
  • Sneeuw
  • De baard van de Kerstman,

Er zijn werkelijk te veel ideeën om op te noemen.

Laten we dan maar beginnen bij dat typische rendier gewei.

De attributen op deze kaart, een leuk rendier diadeem in combinatie met een warme chocolademelk met héél veel slagroom, brengen jouw oogappel meteen in kerstsfeer. Geen familielid of vriend die een glimlach zal kunnen onderdrukken bij het zien van deze kerstkaart.

 

Pakjes en rode outfits

Een echte klassieker zijn foto’s met rode jurkjes, pyjama’s, kerstmutsen… Laat je dreumes wat spelen met cadeautjes en houd je camera in de aanslag. Cuteness overload! Je moet ons natuurlijk niet op ons woord geloven maar het ontwerp van deze kerstkaart spreekt wel boekdelen.

 

Kerstlichtjes en kinderlijke pret

Niets zo vrolijk als een kind dat dolle pret beleeft. Voeg nog wat kerstlichtjes en een leuk zwart-wit effect toe aan de foto en je hebt een erg originele kerstfoto.

kerstkaart met foto maken babyfoto

Bron: Bloom

Huisdieren in kerstsfeer

Heb je nog geen kinderen rondlopen? Dan zijn je huisdieren een dankbaar onderwerp voor je kerstfoto’s. Verkleed je hond of kat als rendier, wikkel je kat in kerstlichtjes of versier ze met je zelfgemaakte kerstdecoratie! Hou het wel veilig en zorg er wel voor dat ze er zelf ook vrolijk van worden!

kerstkaart met foto maken huisdier hond

Bron: Strending

kerstkaart met foto maken huisdier hond 2

Bron: Pinterest

Niet zo braaf geweest? De Kerstman zal het wel begrijpen…

Kerstmis is naast het seizoen van vrolijkheid ook het seizoen van vergeving. Deze familie speelt daar op ludieke wijze op in met een familie mugshot. Een zeer creatieve invalshoek die de gewoonlijke kerstclichés doet vergeten. De kerstkaart mag dan al wel van 2011 zijn, ze blijft superorigineel!

kerstkaart met foto maken familiefoto

Bron: SummerTimeDesign

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *