HELP!!! Foto’s gemaakt door je gasten, hoe krijg je ze?

Op elke bruiloft worden tegenwoordig wel foto’s gemaakt. Niet alleen door de ingehuurde fotograaf maar ook door jullie gasten. Dit komt omdat bijna iedereen wel een smartphone heeft.  Heel leuk allemaal… maar hoe krijgen jullie al deze foto’s? Want vaak vergeten je gasten de zelfgemaakte foto’s naar jullie door te sturen.  Hieronder verschillende manieren op al deze foto’s te krijgen:

 

StockSubmitter|||$|0N|0110000000000000000000000000000000000000|14$13@2003100.75_10020025.576@NA$123$@NA$People.Miscellaneous$@$@31$29$@$@$@$@199$25@$@$@$@$@$@$@$@$@50$48@$@$@$0x6x47.15$@NA$People.Miscellaneous$@107$98$@14$13@$@$@$@$@$@$@12.0$5.0$@$@$@$@$@$@$@$$@$$|||$$0$0$0|_______________________________________|0000000000000000000000000000000000000000|

 

 

Back in time  – Per mail

-Stuur iedereen een mailtje. Ten eerste natuurlijk om ze te bedanken voor hun aanwezigheid en dat het zo ontzettend gezellig was.. maar daarnaast vragen jullie of ze ook foto’s hebben gemaakt van de grote dag.  Jullie willen die natuurlijk ook ontvangen en het zou super zijn als ze deze kunnen doormailen zodat jullie er een mooi album van kunnen maken. 

Old school  – Wegwerpcamera’s

-Willen jullie zelf alles in eigen hand houden? Leg dan op elke tafel wegwerpcamera’s. Zo kunnen de gasten wanneer ze maar willen foto’s maken. En het is na jullie trouw nog eens extra leuk om dan alle foto’s te laten ontwikkelen en bekijken. Soms kan de leukste en mooiste foto van heel de dag wel gemaakt zijn door een old school wegwerpcamera! 

Close up of detail on wedding breakfast dining table setting with wedding camera

Totally hotTwitter of Instagram

-Leg op elke tafel een briefje met de vraag of al je gasten de gemaakte foto’s onder een speciale hashtag # op Twitter of Instagram kunnen plaatsen. Zo kunnen jullie alle foto’s bij elkaar bewaren als een online album.  Bang dat ze het adres vergeten? Ook daar is aan gedacht, want jullie laten gewoon het hashtag#adres bij de bedankjes drukken. Of nog makkelijker.. maak een aparte Instagram wedding groep aan.  Laat al die foto’s en filmpjes maar komen!

Last but not leastSpecial Wedding App

-Helemaal leuk en erg populair is The Wedding Party App! Je kunt je als bruidspaar aanmelden bij een speciale wedding party app. Jullie krijgen dan een eigen pagina toegewezen die alleen jullie en de gasten kunnen zien. Tip: Laat de toegangscode van deze App in de trouwkaartjes drukken zodat iedereen al kan inloggen op jullie pagina.  Zo komen ze ook al helemaal in de sfeer van julle grote dag en kunnen ze daar al hun gemaakte foto’s en filmpjes uploaden. Zo betrek je de gasten niet alleen op de dag zelf erbij, maar het begint al bij de voorbereidingen. Een echte win-win situatie want nu is er plezier vóór, tijdens en ná jullie huwelijk!

 

Het is daarom super leuk dat er veel foto’s van jullie trouwdag worden gemaakt.  Een professionele fotograaf kan tenslotte maar vanuit 1 hoek een foto maken. Dus als jullie gasten dan ook nog eens in de weer gaan met hun smartphones of wegwerpcamera’s dan zijn jullie gegarandeerd van leuke, spontane, grappige en misschien wel ontroerende foto’s.

 

Taking Pictures at a Party

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *