De meest volledige bruiloft checklist vind je hier.

Jullie gaan binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Samen met enkele experts in de trouwbranche maakten we voor jullie de meest volledige huwelijkschecklist. Zo vergeten jullie niets en wordt jullie bruiloft vast en zeker een daverend succes. 

Schrijf je in voor de Tadaaz nieuwsbrief en ontvang meteen de link om je checklist bruiloft te downloaden. Je ontvangt op regelmatige basis een Tadaaz e-mail met interessante aanbiedingen en nieuwe producten, afhankelijk van je interesses. Vragen? Bekijk onze privacy verklaring. Uitschrijven kan altijd onderaan de mailing.

Dit mag je verwachten van deze bruiloft planner.

In onze bruiloft checklist verzamelden we meer dan 50 tips om van jullie bruiloft één van de mooiste dagen van jullie leven te maken. Deze tips hebben we onderverdeeld over 12 maanden. Zo weet je meteen wanneer je aan wat moet denken. Wat doe je bijvoorbeeld zes maanden voor je bruiloft? Of wanneer verstuur je save the date kaarten? Wanneer vraag je je getuigen en hoe bepaal je het aantal gasten? Zoveel vragen, maar gelukkig vind je het antwoord in onze checklist voor jullie bruiloft. 

Het is natuurlijk moeilijk om alles in een checklist te verwerken. Daarom gaan we niet te veel in detail in onze checklist. Zo vertellen we je bijvoorbeeld wel wanneer je je getuigen kan vragen, maar niet hoe. Daarover hebben dit leuke artikel geschreven. Op onze blog vind je bovendien nog heel wat tips voor het organiseren van jullie bruiloft. 

Een goed geïnformeerde bruid(egom) telt voor twee.

Sommige bruidjes zijn zelfverzekerd en denken alles te weten. Maar vergis je niet. Waarschijnlijk ben je al vaker als gast op een bruiloft ontvangen, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde. Ook vriendinnen zullen je ongetwijfeld verteld hebben hoe druk het is en dat ze aan zoveel verschillende dingen moeten denken, maar wat dat dan precies voor zaken zijn… Een planner of checklist geeft je houvast in een drukke periode. Je kunt hem eenvoudig uitprinten en ergens in huis leggen waar je vaak langsloopt. Op die manier houd je in gedachten wat er nog moet gebeuren en voorkom je stress. Niemand wil te laat beginnen tellen hoeveel gasten er komen. Of zelfs ontdekken dat je gasten de trouwkaarten te laat hebben ontvangen… Pure horror! Gelukkig niet voor jullie huwelijk. Een checklist uitprinten en regelmatig bijhouden zorgt voor een goede nachtrust, en die kun je nu wel gebruiken!