De meest volledige checklist voor jullie bruiloft

 

Gaan jullie trouwen? Hoera, van harte gefeliciteerd! Jullie bruiloft moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden en dan mag je zeker niets vergeten. Een wedding planner zou natuurlijk ideaal zijn, maar daar hangt toch vaak een prijskaartje aan. Daarom hebben wij bij Tadaaz enkele experts uit de trouwbranche om advies gevraagd om zo de ultieme checklist samen te stellen. Hiermee wordt elke bruiloft een daverend succes!

Ontvang nu de volledige checklist voor je bruiloft

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen de checklist voor je bruiloft!

Je ontvangt op regelmatige basis een Tadaaz e-mail met interessante aanbiedingen en nieuwe producten, afhankelijk van je interesses. Vragen? Bekijk onze privacy verklaring. Uitschrijven kan altijd onderaan de mailing.

De planning in onze trouwen checklist

Een echte planning voor je bruiloft, dat zit natuurlijk in onze checklist! Meer dan 40 tips hebben we verdeeld over verschillende perioden. Zo weet je meteen wanneer je waar je aan moet denken. Wat doe je bijvoorbeeld zes maanden voor jouw bruiloft? Wanneer stuur je Save the date kaarten? Wanneer ga je op zoek naar locaties en wanneer maak je een afspraak bij de ambtenaar van de burgerlijke stand? Wanneer vraag je je getuigen? Wanneer kies je het aantal gasten? Hoe ver van tevoren zorg je voor leuke trouwbedankjes voor jullie trouwdag? Zoveel vragen, maar gelukkig zal onze checklist voor jullie bruiloft deze allemaal beantwoorden.

Welk soort tips mag ik verwachten in deze bruiloft planner?

Niet alleen geven we suggesties wanneer je best wat voorbereid voor jullie Grote Dag. Ook geven we leuke en handige tips zodat het plannen van je bruiloft een eitje wordt. Tijdens de hele dag zijn er toch veel praktische zaken waar je aan wil denken, maar tegelijkertijd wil je toch vooral genieten van deze prachtige dag. Wat moet je bijvoorbeeld meenemen naar de locatie van het feest? Een klein tasje met wat make-up en andere kleine benodigdheden kan je avond zoveel fijner maken! En wat moet je niet vergeten mee te nemen naar de kerkelijke ceremonie? Thank us later!

 

Waar hebben we het niet over?

Een bruiloft is zo oneindig groot, dat het moeilijk is om alles in deze checklist te verwerken. We vertellen je niet hoe je je getuigen moet vragen, maar gelukkig hebben we daar dit leuke artikel over geschreven

Daarom kunnen we niet teveel in detail gaan, anders zou het overzicht ver te zoeken zijn. Gelukkig kun je op onze blog vele antwoorden vinden die je verder helpen. Zo vind je hier een artikel waarin alles staat over je bruidsboeket, maar kun je je ook vermaken met de vele filmpjes van openingsdansen in dit artikel.

Waarom zou je een checklist gebruiken?

Sommige bruidjes zijn zelfverzekerd en denken alles te weten. Maar vergis je niet. Waarschijnlijk ben je al vaker als gast op een bruiloft ontvangen, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde. Ook vriendinnen zullen je ongetwijfeld verteld hebben hoe druk het is en dat ze aan zoveel verschillende dingen moeten denken, maar wat dat dan precies voor zaken zijn… Een planner of checklist geeft je houvast in een drukke periode. Je kunt hem eenvoudig uitprinten en ergens in huis leggen waar je vaak langsloopt. Op die manier houd je in gedachten wat er nog moet gebeuren en voorkom je stress. Niemand wil te laat beginnen rekenen naar hoeveel gasten er komen. Of zelfs ontdekken dat je gasten de trouwkaarten te laat hebben ontvangen… Pure horror! Gelukkig niet voor jullie huwelijk. Een checklist uitprinten en regelmatig bijhouden zorgt voor een goeie nachtrust, en die kun je nu wel gebruiken!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de checklist!

Hebben we je overtuigd? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Tadaaz en ontvang meteen de checklist voor je bruiloft. Na inschrijven ontvang je regelmatig een e-mail met interessante aanbiedingen en nieuwe producten, afhankelijk van je interesses. Vragen? Bekijk onze privacy verklaring. Uitschrijven kan natuurlijk altijd onderaan in de mailing.