4 fantastische ideeën voor je 30ste verjaardag

Neem jij afscheid van je twenties en staat de 30 voor de deur? Dat is geen reden tot paniek, integendeel. Geef een groot feest en vier dat je al 30 jaar lang jij bent! Met een subliem feest geef je de aftrap voor een nieuw decennium, nieuwe avonturen en wie weet wel je prachtigste jaren. Om je 30ste verjaardag stijlvol te vieren hebben we vier toffe ideeën voor je!

1. Tijd om champagne te drinken en op tafel te dansen

De titel zegt het al, je 30ste verjaardag mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Het is tijd om de champagnekurken te laten knallen en je helemaal te geven op jouw feestje. Wat je 30ste verjaardagsfeest zo fantastisch maakt? Je mag het hélemaal zelf organiseren. Van de gouden dertig tot de metallic-cupcakevormen, je verjaardag is één sprankelend feest! Wat mag echter niet missen? Bubbels! Zo kan het een leuk idee zijn om verschillende soorten champagne te schenken aan je gasten; rosé, brut, demi-sec, doux … voor ieder wat wils en voor velen een nieuwe wereld die ze eigenlijk niet zo goed kenden als ze dachten!

Omdat jij voor de afgelopen 30 jaren GOUD verdient, passen hier niet alleen gouden bubbels bij, maar ook een gouden uitnodiging, gouden decoratie en tafeldecoratie en niet te vergeten: een outfit met een touch of gold! Zo merken alle genodigden al van voor ze naar je feestje toekomen dat het een spetterend en bruisende party zal zijn! Want je bent het waard!

 2. Wensen voor je 30ste verjaardag

Als het niet meer leuker kan worden, doen we er nog een schepje bovenop. Laat iedere gast op je feest 30 wensen voor jou op een kaartje schrijven en het aan een ballon knopen. Nadat je jouw dertig kaarsjes hebt uitgeblazen, laat je alle wensballonen samen los in de hoop dat alle wensen in vervulling mogen gaan.

Ben je niet zo bijgelovig en kan je af en toe wel eens een emotionele bui hebben of peptalk gebruiken zoals alle carrière-vrouwen en/of moeders … ? Dan kan je de wensen van al jouw geliefden in een mooi doosje bewaren en nog af en toe eens bovenhalen. Zo’n overdosis aan lieve woorden, wensen en complimentjes, dat doet toch zo ontzettend veel deugd? Dan kan je er weer 100% tegen voor een paar weken!

 

3. Dirty 30 feestje in thema

Je dertigste verjaardag moet niet “dirty” zijn, maar je wil vast nog wel eens samen met al je vrienden lekker gek doen zoals in je twenties! Deze speciale mijlpaal kan je gewoon niet ongemerkt laten voorbijgaan! Een grootse barbecue met mannen en kinderen, een feestje women-only met rijkelijk vloeiende cocktails of een chique diner in je favoriete restaurant: als het gezelschap maar goed is. Alle vrienden en familie uitnodigen doe je uiteraard met een uitnodiging zodat iedereen die je aanwezig wil zien op die belangrijke dag, erbij kan zijn! Met de uitnodiging licht je alvast al een tipje van de sluier op van het thema van je feest.

 Niet alle genodigden kennen elkaar want jouw vorige feestje is misschien alweer een tijdje geleden: een bruiloft, babyborrel of misschien wel jouw sweet 16! Dan is het ijs snel gebroken als je een leuk thema of een accentkleur koppelt aan jouw party. Vermeld een dresscode of je thema alvast op jouw uitnodiging zodat de gasten zich op een gepaste manier kunnen verkleden voor jouw dertigste verjaardag.

4. Verjaardagskaarten en nog een extra?

Verjaardagskaarten zijn een leuke traditie om met de grappigste berichten de jarige te laten lachen of een traantje weg te laten pinken met een ontroerend tekstje. Als een leuke extra kun je op je 30ste verjaardagsfeest een message-wall voorzien waar alle genodigden een persoonlijke boodschap noteren.

Dit kan natuurlijk volledig in het thema van je feest. Wij dachten aan een gouden stift om de felicitaties in mooie letters mee te noteren … Maar natuurlijk is jouw wil wet op jouw 30ste verjaardag, dus laat je fantasie de vrije loop!

Wil je het nog persoonlijker? Daag je gasten dan uit! Hoe goed kennen ze jou? Door middel van muziek moeten ze dit laten weten! Organiseer een feest met alleen muziekcassettes in plaats van CD’s of een laptop. Je gasten kunnen dan allemaal een mixtape voor je maken als cadeau, uren plezier voor hen en voor jou. Niet vergeten op tijd de B-kant op te zetten!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *