Valentijn cadeaus: 5 originele ideeën!

14 februari is weer in aantocht… Wij voelen die liefdeskriebels al in de lucht hangen ❤️️. Dit jaar is een etentje, een weekendje weg of een dagje shoppen sowieso niet mogelijk helaas. Daarom willen we uitpakken met originele valentijn cadeaus voor onze geliefden! Ben jij ook op zoek naar een top cadeau? We nemen je mee in onze top 5 ideeën!

#1 Heerlijke valentijn cadeaus van chocolade

Het ultieme cadeau kun je natuurlijk opeten! Wij pakken uit met heerlijke Belgische chocolade in een LoveBox! In deze box zitten 24 chocolaatjes verstopt achter een luikje. Achter elk luikje kun jij zelf je eigen liefdesverklaring uploaden. Zo krijg je ’24 reasons why I love you’. Uiteraard met je eigen foto’s en tekst op voor- en achterkant. Maak er iets moois van en verras met dit originele cadeau.

Een doos luxe valentijnsbonbons is ook geen verkeerde keuze trouwens. Ook deze doos kun je helemaal naar wens zelf aanpassen zodat jouw liefste weet dat hij/zij de enige is voor jou!

Meer een koekiemonster? Ga dan voor een koektrommel gevuld met heerlijke wafeltjes. Samen smullen op de bank, zalig….

#2 Valentijnscadeaus met hartjes

Valentijnsdag zonder hartjes? Dat bestaat gewoonweg niet! Precies de reden waarom wij een leuke snowglobe met hartjesregen hebben waaraan jij je allermooiste foto kunt toevoegen. En een hartjeskussen met jullie foto zal zeker niet onopgemerkt blijven in het interieur.

#3 Romantisch kaarslicht

Kaarslicht hoort bij een romantische avond. Met een heerlijke geurende kaars wordt het allemaal nog romantischer. Onze handmade geurkaarsen kun je voorzien van een liefdevolle boodschap zowel op de kaars als de luxe doos waarin hij verpakt zit. Wie ga jij verrassen?

#4 Traditioneel valentijnscadeau: de fotolijst

Natuurlijk ontbreekt de fotolijst niet in ons lijstje. Maar wij gaan niet voor een standaard lijstje hoor, zeker niet. Een aluminium fotolijst met fotocollage is alles behalve gewoontjes. Voeg een lieve quote toe in het midden en de liefde spettert eraf! Hou je van glitter&glamour? Dan sprankelt het bij jullie met dit glitterlijstje.

#5 Liefde is samen koken

En dit jaar ziet het er zeker naar uit dat we samen thuis Valentijn moeten vieren. Geen etentjes buiten de deur helaas. Maar geen paniek, samen koken kan heel romantisch zijn. Zeker met een keukenschort met jouw liefdesverklaring. En het perfecte valentijnscadeau voor hem: de flesopener in stoer hout! Wedden dat dit zijn lievelingsopener wordt!

You might also like

Geef hier jouw mening