Cattastic! Hondsdolle kerstkaartjes met je huisdier in de hoofdrol

beestige kerstkaarten met foto's

De tijd van gezellig samen zijn, veel eten, cadeautjes uitpakken en natuurlijk kerstkaartjes versturen, komt er weer aan. Ben jij vastberaden om dit jaar de origineelste kerstkaarten te versturen? Zet de belichting juist, plaats je modellen voor de lens en houd je camera in de aanslag, want het is tijd om unieke plaatjes te schieten!

Hondsdol zei je? Honden pakken gegarandeerd op je kerstkaart!

Honden zijn het makkelijkste slachtoffer om in een kersttenue te stoppen. Of ze het nu graag hebben of niet, je kan ze zo een kersttrui aantrekken, rendieroren opzetten of versieren met kerstverlichting. De kans dat ze een schattige, onnozele of lieve snuit trekken is groot. Om je creativiteit een boost te geven, hebben we enkele prachtige voorbeelden voor je!

Poes, poes, poes… Katten op je kerstkaart

Cattastic kan je de kattige kerstkaarten wel noemen, maar je kat is moeilijker in de val te lokken. Je zal deze vierpotige vriend écht moeten lokken. Een schaaltje melk, een speelgoedmuisje of een lichtje… met een beetje katten-feeling krijg je de meest eigenwijze kat op de foto!

Knotsgekke dieren op je kerstkaarten? Dat kan ook!

Vind jij katten en honden te mainstream en zie je liever je cavia, konijn, ezel, geitje of paard op de foto? Of wat dacht je van een pinguïn of een Alpaca? Dan zijn ook daar heel wat mogelijkheden. We hebben de zotste voor jou verzameld!

Wat je nodig hebt om deze kerstkaarten te maken?

Wil jij graag een prachtig kiekje van jouw huisdier op je kerstkaarten? Dan zal je in de eerste plaats geduld nodig hebben, maar ook volgende zaken moeten zeker aanwezig zijn:

  • Een fotogeniek (huis)dier
  • Kerstattributen zoals rendieroren, kerstmutsen, kersttruitjes, strikjes, belletjes, kerstverlichting …
  • Een camera
  •  Oog voor het juiste moment

Daarna is het een kwestie van de beste foto’s te selecteren en ze op je kerstkaarten te laten drukken. Veel succes en vooral veel plezier met het maken van jouw grappige kerstkaart! 

 fotokaart kerstmiskaart hond

Geef hier jouw mening