Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Kies nu je retro / vintage kerstkaart

Wordt je helemaal warm van die echte, ouderwetse kerstsfeer? Kunnen er voor jou niet genoeg kerstmannen, rendieren en sneeuwvlokjes op je retro kerstkaart staan? Goed nieuws: in onze collectie vind je leuke, ouderwetse kerstkaarten in zowel retro als vintage stijl. 

Zelf kerstkaarten maken? Je kunt inspiratie putten uit de kaartjes van Tadaaz en je eigen ontwerp erop los laten. Je kunt ook een ontwerp kiezen uit onze collectie en jouw eigen tekst, kleur en foto’s toevoegen. Je kunt kiezen of je je kerstkaarten liever met of zonder foto’s verstuurt. Zo wordt jouw kerstkaart helemaal van nu en helemaal van jou! 

Wat is het verschil tussen retro of vintage? 
Retro kerstkaartjes

Retro is eigenlijk het teruggrijpen naar een bepaalde periode wat betreft het ontwerp. Het kan bijvoorbeeld een stijl zijn die in de ‘eighties’ helemaal het einde was, die je nu nog eens terug laat komen. Of ontwerp je kerstkaart zoals een oude kaart uit de fifties met een getekend winterlandschap erop, de kerstman of een prachtige kerstboom. Retro kaarten zorgen voor een fantastisch, nostalgisch kerstgevoel. 

Kerstkaarten vintage

Vintage is dan weer iets dat een antieke uitstraling heeft. Onze ontwerpers hebben veel kerstkaarten in de retro of vintage stijl ontworpen, wat je terugziet aan het lettertype of de kleurencombinatie van de kaarten. Deze vintage, nostalgische kerstkaarten kun je op deze pagina bewonderen.

Misschien vind je het ook leuk om een zwart wit kerstkaart te versturen met Kerst? Ook die kerstkaarten zorgen vaak voor een vintage look waarmee je een nostalgische kerst- of nieuwjaarswens kunt versturen. 

Oude kerstkaarten met nieuwe kerstwensen
Houd je van vintage spullen in huis of heb je veel waardering op de wijze waarop vroeger vele producten van hoge kwaliteit gemaakt werden? Of heb je oog voor design en houd je daarom van retro stijl? Dan wil je dat misschien ook terug laten komen in je kerstwens. Met de kerstkaarten in retrostijl kun je dan je hart ophalen, hiermee kun je helemaal jouw stijl uiten naar je vrienden en familie toe. 

Retro kerstkaartjes voor een ouderwetse, warme kerstwens

Ieder jaar opnieuw wensen we elkaar het beste voor het volgende jaar. Dat is een mooie gewoonte, een gewoonte om te koesteren. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. En waarom zou je iets ouds, succesvols veranderen? Je hoeft dus niet per se met een ultramodern kerstkaartje aan te komen als je daar geen zin in hebt. Kies gewoon voor een succesvolle retro kerstkaart. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.