Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home

Kerstkaart zakelijk nieuwjaar

63 Producten

Originele nieuwjaarskaarten voor bedrijven

Het nieuwe jaar komt er snel aan! Voor velen is dit een gelegenheid om goede voornemens te maken, of een kans voor een nieuwe start. Ook bedrijven maken plannen voor een nieuw en succesvol jaar. Wat leuk om hierop in te spelen met je jaarlijkse kerstgroet aan bedrijven. Op onze site vind je leuke nieuwjaarskaarten die geknipt zijn als originele nieuwjaarsgroet voor medewerkers en relaties.

Nieuwjaarskaarten met jaartal

Kerstkaarten met jaartal zijn eigenlijk de perfecte kaart als je het nieuwe jaar in the picture wil zetten. Combineer met een leuke (internationale) nieuwjaar quote en klaar is jouw perfecte zakelijke kerstwens!

  • Een sprankelend nieuwjaar of Have a sparkling New Year!
  • Nieuwe avonturen liggen om de hoek. Gelukkig nieuwjaar!
  • Maak plaats voor 202 ..!
  • Maak jullie dromen waar in het nieuwe jaar!
  • Best wishes!
  • Let’s stay connected in the new year

Nieuwjaarskaarten met foto of logo

Voor een extra persoonlijke touch aan jouw kaart is het leuk om een bedrijfs- of personeelsfoto te uploaden. Jullie nieuwe werklocatie, die ene belangrijke nieuwe machine of een teamfoto van het personeel. Ook het bedrijfslogo mag niet ontbreken op de kerstwensen. Zo is in één oogopslag duidelijk wie die leuke kerstkaart heeft gestuurd.

Verstuur een originele nieuwjaarskaart aan je medewerkers en relaties! Een mooie blijk van waardering tijdens de feestdagen en een prachtig moment om je bedrijf positief in de kijker te zetten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.