Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


De meest originele, zakelijke kerstkaarten

Binnenkort zijn we er weer klaar voor om de kerstboom te zetten, kerstfilms te kijken en te nippen van warme chocolademelk. Terwijl we van de aanloop naar Kerstmis genieten moeten we ook denken aan onze zakelijke kerstkaart, een geweldige manier om je bedrijf even onder de aandacht te brengen.

Stuur de beste wensen deze feestdagen met een originele zakelijke kerstkaart van Tadaaz. Met een leuke kerstkaart in originele vorm maak je echt indruk bij medewerkers en relaties. Wat een leuke manier om je kerstwensen over te brengen.

Kerstkaart met een knipoog

Een kerstkaart in een originele vorm zal niet zo snel op de grote hoop verdwijnen. Een houten rendiertje dat je na ontvangst zelf in elkaar zit zou zomaar eens het hele jaar kunnen blijven staan. Het is namelijk een echte eyecatcher! Ook kaarten in de vorm van een kerstboom, kerstbal of zelfs kerst sok behoren tot de mogelijkheden. Kun jij een favoriet kiezen?

Kerstkaarten bedrijven met foto

Zakelijke kerstkaarten hoeven niet stoffig te zijn, integendeel! Overweeg een kerstkaart in een originele vorm voor een pakkende kerstwens dit jaar. Bij veel kaarten is het mogelijk een foto en/of logo op te laden voor een persoonlijke look van die toch al zo bijzondere kerstkaart.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.