Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Kerstkaart zakelijk met foto

71 Producten
origineel kerstkaartje bedrijf drieluik met kalender TA1187-2300194-15 1
origineel kerstkaartje bedrijf drieluik met kalender TA1187-2300194-15 2

1,90


Een voltreffer met de zakelijke kerstkaart met foto 

Kerstmis komt er weer bijna aan, dé perfecte tijd om je bedrijf op een positieve manier te laten zien! Laat daarom een zakelijke kerstkaart met foto of logo bedrukken. Zo laat je medewerkers en relaties zien dat je aan ze denkt tijdens de feestdagen.

Op veel kerstkaarten voor bedrijven kun je een eigen foto opladen. Zo kun je er een foto van je team op zetten of van het nieuwe gebouw als jullie pas verhuisd zijn! Succes gegarandeerd met een persoonlijke foto. 

Kerstkaart zakelijk voor medewerkers en relaties

Je kunt ervoor kiezen om eenzelfde kaart, met dezelfde tekst en foto's te gebruiken voor zowel medewerkers als relaties. Maar je kunt ook onderscheid maken hierin. Een persoonlijk woord van dank voor alle medewerkers zal zeker goed in de smaak vallen bij iedereen die van jullie organisatie een succes maakt! Voor klanten kun je dan iets zakelijker te werk gaan. De werkwijze is voor beide hetzelfde:

  1. Kies een leuke kerstkaart bedrijf
  2. Maak persoonlijk met de juiste tekst in je favoriete lettertype
  3. Upload je foto en/of logo
  4. Bestel je proefdrukken
  5. Tevreden met het resultaat? Bestellen maar!

Kerstkaart zakelijk met logo

Een logo uploaden? Natuurlijk, want met jullie bedrijfslogo ziet de ontvanger in 1 oogopslag van wie de kerstwensen afkomstig zijn. Het logo opladen werkt op dezelfde manier als een foto. Via onze online editor is dat in een handomdraai gebeurd! 

Kerstkaart bedrijf met een persoonlijke touch

Je zakelijke kerstkaart mag zeker ook een persoonlijk kantje hebben. Met een foto kerstkaart zit je dan altijd goed! Kies het allermooiste personeelskiekje of een beeld waarop jullie ontspannen aan het werk zijn. Natuurlijk is het ook leuk om bijvoorbeeld die ene nieuwe machine in the picture te zetten. Er is zoveel mogelijk, en de keuze is helemaal aan jou! Kun je bij onze zakelijke kerstwensen niet vinden wat je zoekt? Ontdek dan ook het aanbod kerstkaarten family! Hier staan zeker ook ontwerpen tussen die als zakelijke kaart gebruikt kunnen worden. Hier vind je ook kerstkaarten in originele vormen, houten kaarten en andere bijzondere kaarten om de warmste zakelijke kerstgroeten te verzenden.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar

Heb je vragen over de bedrukking, levertijd of misschien een korting als je veel kerstkaarten voor je bedrijf wil kopen? Aarzel niet en neem gelijk contact op met onze klantenservice! Ze helpen je graag verder met al jouw vragen! 

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.