Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstkaart zakelijk humor

189 Producten

Grappige kerstkaarten versturen aan relaties en medewerkers

De feestdagen zijn een tijd van bezinning en terugdenken aan het afgelopen jaar. Maar dat hoeft natuurlijk niet zwaarmoedig of serieus te zijn. Integendeel! Een beetje humor maakt het allemaal wat minder zwaar. Verstuur daarom een grappige zakelijke kerstkaart en deel een beetje humor met jouw medewerkers en relaties.

Waarom een grappige kerstkaart versturen?

Kerstkaarten zijn een afspiegeling van jouw bedrijf of organisatie. Laat je van je vrolijkste kant zien dit jaar en verstuur een grappige kerstwens. Van bedrijfsfoto’s met foute kersttruien tot olifanten met zebrastrepen, er zijn tal van mogelijkheden om die kerstkaart met een knipoog te verzenden.

Fijne feestdagen, maar dan net ietsje anders

Natuurlijk is er niks mis met de traditionele ‘Fijne feestdagen’-kerstkaart. Maar misschien is het dit jaar tijd om eens uit de ban te springen met je kerstwensen? Onderscheid jezelf van de massa en kies een grappige zakelijke kerstkaart.

Grappige kerstkaarten met een gouden randje

Het was een hectisch jaar, in alle opzichten. En daar kunnen ongetwijfeld meer relaties over meepraten. Iedereen gaat door dezelfde hoeveelheid stress en chaos in zijn eigen werk. Het is superleuk om dit juist eens in the picture te zetten. Gebruik een leuke, pakkende quote die alles samenvat. Een paar voorbeeldjes de extra leuk zijn als je ze combineert met een passende (bedrijfs)foto:

  • Alone we go faster, together we go further
  • Merry Kissmas
  • Everything is possible in the new year
  • Ready to kick the new year

Het levert ongetwijfeld een glimlach op bij de ontvanger van jouw zakelijke kerstkaart.