Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Kerstkaart zakelijk zonder foto

98 Producten
houten santa kerstkaart TA1187-2300211-15 1
houten santa kerstkaart TA1187-2300211-15 2

4,60


Originele zakelijke kerstkaarten zonder foto

De  feestdagen zijn alweer in aantocht. Dat wil zeggen dat het tijd is om de jaarlijkse zakelijke kerstkaart te versturen. Altijd weer een leuk moment om de mooist kaart te kiezen en helemaal naar je zin te personaliseren. Je kan op die manier medewerkers en relaties de allerbeste kerstwensen sturen, ze bedanken voor het afgelopen jaar en natuurlijk een succesvol Nieuwjaar wensen. 

We bieden de perfecte zakelijke kerstkaarten voor jouw bedrijf. Kerstkaarten met foto zijn leuk als je in een klein team werkt bijvoorbeeld. Met jullie groepje een leuke kerstfoto maken, je kerstwens toevoegen en je bent al klaar! Gaat het om een groot bedrijf, dan is een foto kerstkaart misschien niet zo'n goed idee. Want hoe krijg je alle personeelsleden op de foto? Kies dan voor een mooi design en voeg je allermooiste tekst toe. Een logo kun je er natuurlijk wel altijd bij plaatsen.

De perfecte kerstkaart voor jouw zakelijke kerstwensen

Kerstkaarten maken doe je eenvoudig in de online editor. Daar ga je aan de slag met de teksten en kies je het gewenste lettertype. Extra leuk om deze te laten overeenkomen met je huisstijl. Dat geldt natuurlijk ook voor de kleur van je tekst. Het woord kerstwensen zegt het eigenlijk al: alles draait om de wensen. Iedereen fijne feestdagen wensen, met geluk en voorspoed voor het komende jaar! Een bedrijfsfoto is hierbij echt niet nodig als je dit niet ziet zitten.

Kerstkaarten zakelijk met quote

Een leuke, pakkende quote kan ook perfect zijn natuurlijk. Een paar leuke ideeën:

  • Jullie zijn goud waard! Dit is superleuk in combinatie met een kerstkaart met goudfolie
  • Work hard, dream big!
  • Everthing is possible in the new year
  • Merry Christmas & Happy New Year! Voor de klassiekers onder ons
  • Best wishes
  • Let's stay connected
  • Colourful wishes! Bij een spetterende kerstkaart boordevol kleuren

Kerstkaarten bedrijven voor het goede doel

Zit jouw hart op de juiste plaats? Kies dan voor een goede doel kerstkaart. Bij Tadaaz werken wij al jaren samen met KiKa. Je kunt deze organisatie eenvoudig steunen door in je winkelmandje het logo aan te vinken. Per kerstkaart schenk je nu €0,10. Het logo wordt zichtbaar op de kaart gedrukt!

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.