Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Kerstkaart zakelijk zwart wit

2 Producten

Zwart-wit kerstkaarten: de perfecte zakelijke kerstgroet!

De feestdagen zijn een drukke tijd van het jaar, er moet veel gebeuren. Denk aan de onvermijdelijke jaarafsluiting. Maar ook leuke dingen zoals een kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren staat dik gedrukt in de agenda. En de jaarlijkse zakelijke kerstkaart bestellen is een agendapuntje dat je zeker niet mag vergeten!

Kies een tijdloos ontwerp uit onze collectie zwart-witte kerstkaarten

Wanneer je door onze prachtige collectie zwart-wit kerstkaarten voor bedrijven scrollt, ontdek je ongetwijfeld een kaart die je aanspreekt. Een kerstkaart in deze tinten is bovendien bij uitstek geschikt om te combineren met een bedrijfsfoto!

Zakelijke kerstkaarten maken en bestellen

Weet je niet goed waar te beginnen met het ontwerpen van je kerstkaart bedrijven? Onze grafisch designers helpen je op weg met een collectie kaarten die passen bij elke bedrijfscultuur. Van klassiek tot eigentijds, er zijn veel verschillende kerstkaart stijlen beschikbaar om uit te kiezen. Wat je ook kiest, het moet passen bij je bedrijf en jullie werkzaamheden!

Persoonlijke kerstkaart met bedrijfsfoto

Misschien wil je jouw kerstkaart nog persoonlijker maken. Doe dit met foto van alle medewerkers! Tip: voor een grappige kerstkaart kan iedereen een foute kersttrui of kerstmuts opzetten! Super leuk voor de ontvanger om alle blije medewerkers op de kaart te herkennen. Een foto geeft je kaart net een extra tikkeltje persoonlijkheid. Met warme wensen of een leuke quote erbij is je kerstkaart niet minder dan perfect!