Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Kerstkaart zakelijk kerst

79 Producten
kerstkaart met kerstbal met goudfolie en 3d effect TA1187-2300156-15 1
kerstkaart met kerstbal met goudfolie en 3d effect TA1187-2300156-15 2

1,90


Kies zakelijke kerstkaarten voor de warmste wensen

De zakelijke kerstkaarten van Tadaaz zijn een stijlvolle manier om klanten, relaties en medewerkers te laten zien dat je aan hen denkt tijdens de feestdagen. Wij bieden veel keuze in verschillende stijlen, formaten, afwerking en zelfs enveloppen.

De mooiste kerstwensen voor de feestdagen

Zet je bedrijf in de kijker met een zakelijke kerstkaart die jouw persoonlijkheid uitstraalt. Pas de tekst naar wens aan en voeg je bedrijfslogo of foto toe. Collega's, medewerkers en klanten zullen het gebaar echt waarderen!

It’s the most wonderful time!

Natuurlijk mag ook jouw zakelijke kerstwens Kerstmis uitstralen. Ontdek kerstkaarten met typische kerstafbeeldingen. Denk aan kerstmannen, kerstbomen, kerstballen en niet te vergeten rendieren! Want die horen echt bij the jolly season!

Proefdruk kerstkaart

Heb jij je favoriete kerstkaart bedrijven gevonden? Dat is top! Personaliseer nu naar wens en bestel je proefdruk. Zo ben je overtuigd van de kwaliteit van onze kaarten en kun je met een gerust hart alle kaarten die je nodig hebt bestellen. Heb jij een grote hoeveelheid kerstkaarten nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een offerte op maat.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.