Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Zakelijke kalenders

29 Producten
zakelijke adventskalender zwart wit met quotes TA0882-2300014-15 1
zakelijke adventskalender zwart wit met quotes TA0882-2300014-15 2
Business

16,38


Kalender met logo voor medewerkers en klanten.

Jouw logo op een kalender: relatiegeschenk bij uitstek.

Jouw merk het hele jaar door top-of-mind bij je klanten? Schenk ze een kalender met jullie logo en/of foto’s. Dit geschenk staat het hele jaar door te schitteren op hun bureau. Jouw bedrijf staat dus het hele jaar in de picture. 

Voor medewerkers is een kalender met leuke foto’s van het bedrijfsuitje of -feest een leuke attentie. Zo kunnen ze het nieuwe jaar vol leuke herinneringen beginnen.

Bureaukalender met logo voor bedrijven.

Een bedrukte kalender is niet alleen een perfect eindejaarsgeschenk voor klanten, maar ook voor je medewerkers. Had je afgelopen jaar een leuke teambuilding of een spetterend personeelsfeest? Gebruik de foto’s van deze uitjes op jullie persoonlijke kalender en laat medewerkers het hele jaar nagenieten en herinneringen ophalen. In onze gamma bureaukalenders vind je verschillende soorten kalenders. 

Bureaukalender op houten blokje met jouw logo. 

Onze kalenders met houten blokje geven een extra luxueuze uitstraling aan je relatiegeschenk. Het is bovendien een duurzame keuze, want het blokje is jaarlijks herbruikbaar. Het volgende jaar kan je gewoon een navulling met nieuwe foto’s laten drukken. 

In het houten blokje is er een gleuf voorzien om een balpen in te leggen. Perfect om te combineren met jullie bedrukte balpennen of met houten balpen met lasergravure. 

De verschillende kalender pagina's zijn full colour bedrukt om jouw foto’s te laten stralen. Het blokje kan je personaliseren via lasergravure. Hier kan je dus geen kleuren kiezen. 

Standaard bureaukalender bedrukken. 

De populairste variant bij de bureaukalenders is degene met de spiraalbinding bovenaan. Laat deze kalenders bedrukken met foto’s uit je bedrijf of van je team en deel ze uit aan zakelijke relaties, klanten, medewerkers… 

Aftellen met een adventskalender met logo.

Tel samen met je medewerkers af naar het kerstverlof met een adventskalender met logo. Maak zelf je kalender met leuke foto’s en je logo en tel af naar Kerstmis met heerlijke Belgische chocolade. 

Achter elk vakje schuilt een heerlijk chocolaatje. Laat die feestdagen maar komen! Adventskalenders bedrukken kan trouwens ook leuk zijn als cadeautje voor medewerkers met kinderen.

Soorten adventskalenders met logo. 

Ook bij zakelijke adventskalenders kan je kiezen tussen verschillende soorten design. Je kan je adventskalender laten bedrukken met je favoriete foto’s van bedrijfsuitjes of personeelsfeesten. 

Heb je geen professionele foto’s ter beschikking? Ga dan voor een bedrukte adventskalender met illustraties. Tussen onze adventskalenders vind je heel wat mooie gepersonaliseerde adventskalenders zonder foto’s. Je kan ze uiteraard wel bedrukken met je logo. 

Jaarkalenders met jouw logo.

Naast bureaukalenders en adventskalenders zijn gewone jaarkalenders voor aan de muur ook een leuk relatiegeschenk. Ook deze kun je helemaal zelf ontwerpen met je logo en met foto’s. Zo blijf je het hele jaar door top-of-mind bij je klanten. 

Gebruik foto’s van producten, je team, je winkel om er een mooie fotoverzameling van te maken die klanten echt willen uithangen. 

Kalenders online bestellen.

Op onze website kan je heel makkelijk zelf je ontwerp maken of uploaden in onze online editor. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij meteen over tot de kalenders drukken. Na een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw pakket op de post. Als je kalenders laat bedrukken bij Tadaaz kan je rekenen op een snelle levering met PostNL. 

Combineer een kerstkaartje met een leuk relatiegeschenk.

Wil je echt boven alle andere bedrijven uitsteken? Geef dan naast een leuke kerstkaart ook een leuk relatiegeschenk. Via Tadaaz kan je heel eenvoudig kalenders en andere gadgets laten bedrukken met jouw logo en foto’s. Het perfecte eindejaarsgeschenk voor je zakelijke relaties en medewerkers.

 

Dat is zeker mogelijk! 
Op de meeste ontwerpen is een fotovak voorzien voor een logo. Hier kan je eenvoudig je logo invoegen.
Om je logo toe te voegen aan je kalenderpagina ga je in de editor aan de linkerkant onder het kopje foto's jouw logo uploaden. Vervolgens klik je dubbel op hef fotovak en klik je jouw logo aan. 
Fotovak toevoegen. 
Om je logo in te voegen in een ontwerp zonder foto's ga je als volgt te werk. Start ook hier met het uploaden van je logo in de editor onder het kopje foto's. Daarna klik je op je foto om hem aan je ontwerp toe te voegen. Nu kan je het logo naar de juiste plek slepen en groter of kleiner maken. 

Je kan uiteraard een zakelijke kalender opmaken zonder foto's. Kies een kalender zonder foto's uit ons assortiment en voeg indien gewenst je logo toe.  
Wil je wel foto's, maar heb je geen mooie bedrijfsfoto's of productfoto's? Dan kan je ook stockbeelden gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld natuurfoto's die toepasselijk zijn voor die maand. 

Wil je een groot aantal kalenders bestellen? Geen probleem!

Stuur jouw aanvraag naar zakelijk@tadaaz.nl en wij bezorgen jou zo snel mogelijk een offerte op maat.

Ben je een zakelijke klant en wil je graag op factuur betalen? 

Stuur ons een mailtje via zakelijk@tadaaz.nl en wij helpen jou graag verder.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.