Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Alle wenskaarten

94 Producten
wenskaart met eigen ontwerp TA1620-2300093-15 1

3,19

wenskaart geboorte met luchtballon TA1620-2300007-15 1
wenskaart geboorte met luchtballon TA1620-2300007-15 2

3,19

verjaardagskaart met fotocollage en leuke quote TA1620-2300081-15 1
verjaardagskaart met fotocollage en leuke quote TA1620-2300081-15 2

3,19

felicitatiekaart geboorte met avocado s TA1620-2300002-15 1
felicitatiekaart geboorte met avocado s TA1620-2300002-15 2

3,19

grappige verjaardagskaart met oma TA1620-2300037-15 1
grappige verjaardagskaart met oma TA1620-2300037-15 2

3,19

wenskaart met eigen ontwerp en folie TA1620-2300094-15 1

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19

3,19


Een kaartje sturen naar je geliefden.

Leuke en iets minder leuke gebeurtenissen in je omgeving. Iedereen kent het wel. Wens familie en vrienden sterkte, beterschap of feliciteer hen met een wenskaart. Niets mooier dan zo’n persoonlijk kaartje op een bijzonder moment. 

Vanaf nu is dit helemaal nieuw bij Tadaaz. Voor de mooiste wenskaarten kan je nu ook bij ons terecht. Bij Tadaaz maak je zelf je leuke wenskaarten online, die kan je vervolgens rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger. 

En er is meer. Je kan zelf kiezen wanneer je wil dat wij je kaartje laten versturen naar de gelukkige. Handig toch? 

Kaart sturen en maken online.

Wat als we jou vertellen dat je je wenskaarten online kan maken en zo je kaartje kan sturen? Ontzettend handig. Zo geef je je geliefden niet enkel een persoonlijke wenskaart, het komt ook op het juiste moment bij hen toe. 

Dankzij onze planning tool kan je zelf beslissen wanneer wij jouw eigen kaart versturen naar je vrienden en familie. Handig toch?

Wenskaarten voor elke gelegenheid.

Het leven zit vol leuke maar ook minder leuke momenten… Van trouwfeesten, verjaardagen en communies tot een dierbare die ernstig ziek wordt. Op al deze momenten is het fijn om een lieve en persoonlijke kaart in de bus te krijgen. Van een grappige verjaardagskaart tot een sereen sterkte kaartje, duik in ons aanbod en ontdek de kaart die past bij jouw boodschap. 

Felicitatiekaart huwelijk.

Gaan je besties trouwen? Verras hen met een persoonlijke felicitatie huwelijk kaart waar hun namen pronken op de voorzijde. Wedden dat dit de leukste wenskaart van alle kaartjes zal zijn die ze ontvangen? 

Wenskaart geboorte.

Er is een baby geboren! Een bijzonder moment voor de kersverse ouders en ook de dichte familie. Maak zelf een unieke geboorte felicitatie kaart om het jonge gezin te feliciteren. Op je geboorte felicitatiekaart kan je de naam van de baby, ouders, broer of zus… zetten om ze een super persoonlijk kaartje te geven . 

Wenskaarten verjaardag.

Grappige verjaardags kaarten sturen naar je besties? Of een leuke verjaardagskaart met foto voor je moeder? Verjaardagskaarten online maken en versturen was nog nooit zo eenvoudig. 

Jij kiest zelf wanneer we je leuke kaartje verjaardag op de post mogen doen. Zo komt jouw mooie wens op het ideale moment aan bij de jarige.

Ziet jouw neef binnenkort Abraham, of wordt je lieve vriendin van de yoga een echte Sarah? Maak dan een leuke wenskaart voor de verjaardag van deze vijftigers. Ook voor andere kroonjaren zoals 30, 40, 60 of 70 jaar is een persoonlijke wenskaart een super idee.

Communie felicitatiekaarten.

Heb je een communie feest op de planning dit jaar? Verras het feestbeest met een gefeliciteerd kaart met zijn of haar naam en maak de dag nog een stukje specialer. 

Kaart nieuwe woning.

Een vriend of vriendin die binnenkort verhuist of net verhuisd is? Feliciteer hen met persoonlijke nieuwe woning kaarten. Wij bezorgen de kaart rechtstreeks in de brievenbus van hun nieuwe huis. 

Beterschap kaart.

Helaas gaat het niet altijd goed met alle mensen rondom ons.Stuur een beterschapskaart om hen een hart onder de riem te steken. 

Ook familie en vrienden krijgen het soms hard te verduren wanneer iemand (ernstig) ziek wordt of het mentaal niet helemaal goed gaat. Ook dat is een mooi moment om een sterkte kaartje te versturen en te laten weten dat je er bent voor hen. 

Kaartje oprechte deelneming.

We krijgen in ons leven helaas ook allemaal te maken met afscheid. Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, is één van de moeilijkste dingen in het leven. Een condoleance kaart is een attent gebaar om hen een hart onder de riem te steken. 

Een condoleancekaart versturen naar zij die het zo hard nodig hebben is dan ook een topidee. Jouw lieve woorden zullen hen ongetwijfeld deugd doen. 

Ook de dood van een huisdier is een groot verlies. Met een sterkte kaart kan je iemand laten weten dat je ook bij het verliezen van een huisdier aan hen denkt en hen heel veel sterkte wenst. 

Een ‘bedankt’ kaartje.

Soms willen we mensen gewoon eens bedanken. Ook dan kan een uniek wenskaartje met persoonlijke boodschap een lief gebaar zijn. Kies je favoriete ontwerp uit, personaliseer het kaartje en geef het adres van de ontvanger in. Voor je het weet krijgen zij je leuke ‘bedankt’ kaartje in de bus.

Zomaar kaart.

Een rotweek achter de rug, bijzonder moment waarop je attent wil zijn of zomaar een verrassing? Ook daarvoor kan je een kaart maken. We hebben niet altijd een bijzondere reden nodig om iemand een leuke wenskaart te sturen.

Een groter feest op de planning.

Wenskaartjes zijn een mooi gebaar. Maar misschien zijn jullie het die nu de wenskaartjes in ontvangst mogen nemen? Een trouwfeest op de planning, baby on the way, verjaardag of communiefeest gepland? Ook daarvoor kan je uiteraard ook bij Tadaaz terecht.

Maak zelf de mooiste geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, cadeaus, versiering en veel meer om jullie unieke momenten helemaal af te maken. Dit zijn de kaartjes die je naar al je vrienden en familie kan versturen om hen uit te nodigen of te verrassen.

Met je mooie tekst en eigen foto maak je van al jullie drukwerk een staaltje persoonlijke klasse. Jullie feest of onvergetelijk moment is daardoor tot in de puntjes voorbereid.

Wenskaarten versturen.

Als je wenskaart helemaal klaar is, hoef je enkel nog na te denken over hoe je jouw wenskaart wil versturen. 

Wenskaart thuis ontvangen en zelf overhandigen.

Laat je deze liever bij jou thuis leveren zodat je het persoonlijk kan afgeven? Misschien wil je het kaartje zelf meenemen bij een geboortebezoek, huwelijksfeest of ziektebezoek. Laat je wenskaart(en) dan leveren op je thuisadres. Let op: jouw adres staat dan wel op de achterkant van de kaart gedrukt.

Wenskaart rechtstreeks sturen naar de ontvanger.

Het kan ook net heel handig zijn om je wenskaart rechtstreeks te versturen naar de juiste bestemming. Zeker voor een verjaardag, oprechte deelneming kaartje of zomaar kan het leuk zijn om zo die mensen te verrassen met jouw wenskaartje. 

Bovendien kies jij zelf wanneer het het juiste moment is voor ons om het kaartje op de post te doen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat het kaartje op tijd zal aankomen bij de ontvanger. Easy peasy!

Meerdere wenskaarten bestellen in één bestelling? Ook dat is geen probleem. Zet alle kaartjes in je winkelmandje en kies per kaartje de gewenste verzenddatum. Wij zorgen voor de rest. 

Onze klantenservice staat voor je klaar.

Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van je wenskaarten? Je kan ten allen tijde onze veelgestelde vragen raadplegen, maar ons team staat met plezier voor jullie klaar. Ze helpen graag om jouw kaart nog mooier te maken. 

Populaire categorieën.