Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboorte felicitatiekaart

14 Producten
logo
wenskaart met eigen ontwerp TA1620-2300093-15 1
logo
wenskaart met eigen ontwerp en folie TA1620-2300094-15 1
logo
wenskaart geboorte met luchtballon TA1620-2300007-15 1
wenskaart geboorte met luchtballon TA1620-2300007-15 2
logo
wenskaart geboorte met wiegje en bosdieren TA1620-2300008-15 1
wenskaart geboorte met wiegje en bosdieren TA1620-2300008-15 2
logo
wenskaart geboorte met blauwe babykleertjes TA1620-2300067-15 1
wenskaart geboorte met blauwe babykleertjes TA1620-2300067-15 2
logo
wenskaart geboorte little miracle TA1620-2300068-15 1
wenskaart geboorte little miracle TA1620-2300068-15 2
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Geboorte felicitatiekaart versturen via Tadaaz.

Hoera, een baby geboren! Verras de kersverse ouders met een persoonlijke felicitatiekaart geboorte via Tadaaz. Tijdens de kraamtijd hebben ouders vaak geen behoefte aan bezoekjes. Stuur daarom een kaartje en ga later op bezoek als ze al wat konden wennen aan de baby. 

Felicitatiekaart geboorte dochter. 

It’s a girl! Verras de kersverse ouder(s) met een unieke felicitatie geboorte dochter. Kies een wenskaart en personaliseer hem met de naam van het kleine meisje. Er is keuze uit een groot aanbod unisex kaarten en typische meisjes kaarten. Typ aan de binnenkant een persoonlijke felicitatie en voeg eventueel een foto toe. In het winkelmandje vul je het adres van de ouders in en kies je een verzenddatum. Zo kunnen de ouders rustig genieten van hun dochtertje, maar kan je ze toch al feliciteren op een leuke manier. 

Felicitatiekaart geboorte zoon.

It’s a boy! Stuur een felicitatie geboorte zoon naar de kersverse ouders om hen te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Kies een kaart, personaliseer met een leuke tekst en wij sturen je kaartje naar een door jou gekozen adres op een door jou gekozen datum. Easy peasy. 

We hebben een leuk aanbod jongens kaarten met blauw, dino’s…, maar ook een unisex kaartje is een mogelijkheid. 

Wenskaart geboorte tweeling.

De geboorte van een tweeling is een echt wonder, maar welk kaartje stuur je nu om de ouders te feliciteren? Kies een kaartje en personaliseer het gewoon met beide namen. In onze editor kan je dat heel makkelijk doen. Het is ook leuk om twee kaartjes te sturen. Eentje voor elke baby. Zo hebben ze later elk een kaartje om te koesteren. 

Na regen komt zonneschijn.

Het eerste kindje na een miskraam? Verras de ouders met een speciale wenskaart die uitdrukt hoe blij je bent met deze regenboogbaby. Een kaartje dat toont dat je meeleeft met hun verdriet, maar ook heel blij bent met hun kleine wonder.

Wenskaart geboorte bestellen en versturen.

Zoon of dochter, dat maakt meestal niets uit. Nieuw leven moet hoe dan ook gevierd worden. Kreeg je al een geboorte kaart in de brievenbus? Beantwoord deze leuke aankondiging met een wenskaart geboorte. 

Kies een kaartje uit ons aanbod en personaliseer het met de naam van de baby. Aan de binnenzijde is er plaats om een eigen tekst te typen. Vergeet zeker je naam niet onderaan de kaart! Daarna wordt je kaartje in onze eigen drukkerij gedrukt en versturen wij het kaartje naar het juiste adres op de door jou gekozen datum. 

Een wenskaart voor elke gelegenheid. 

Een wenskaartje in de bus krijgen doet altijd deugd, om welke reden dan ook. Een kaartje voor een verjaardag of voor een huwelijksjubileum? Een hart onder de riem steken met een sterkte kaart of iemand bedanken met een bedankt kaartje? Zowel op leuke als minder leuke momenten is een persoonlijke wenskaart mega leuk om te krijgen. Check ons aanbod wenskaarten en plan tot een jaar vooruit en mis geen enkele verjaardag, jubileum… 

At your service.

Onze klantendienst staat altijd klaar om je te helpen. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je vragen hebt of problemen ondervindt bij het maken van je kaartje.

 

Populaire categorieën.