Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Bedankt kaartje versturen naar je geliefden. 

Wil je graag iemand bedanken die veel voor je betekent? Stuur hem of haar dan een kaartje om je dankbaarheid te laten blijken. Wat is er nu leuker dan onverwacht een leuk kaartje uit je brievenbus te halen?  

Kaartje bedankt of gewoon zomaar. 

Iemand bedanken of gewoon zomaar een kaartje sturen omdat je wil zeggen hoeveel ze voor je betekenen is heel attent en zal de ontvanger ongelooflijk veel deugd doen. Of je nu je lieve buurvrouw of je beste vriend wilt bedanken, bij Tadaaz vind je altijd het juiste dankjewel kaartje. 

Een bedankt kaartje voor elk moment.

Misschien ging je onlangs op reis en wil je de buurvrouw bedanken omdat ze voor je kat zorgde? Of ging je door een moeilijke periode en wil je die ene vriendin bedanken die altijd voor je klaar stond? Of je gaat met pensioen en je wil je collega’s bedanken voor de jarenlange samenwerking? Een kaartje sturen is dan de perfecte oplossing. Een persoonlijk bedankkaartje met eigen tekst en foto is een mooi gebaar dat toont hoe dankbaar je die persoon bent. 

Een kaart versturen.

Een kaartje sturen via Tadaaz is overigens heel makkelijk. Kies je favoriete kaartje uit, personaliseer, zet hem in je winkelmandje en kies het juiste verzendadres en verzenddatum. Wij drukken je kaartje heel zorgvuldig af en versturen het op de datum die jij gekozen hebt. Zo komt je kaartje op het perfecte moment aan bij de persoon die jij zo graag wilt bedanken. 

 

Onze kaarten zijn er voor verschillende gelegenheden. Denk maar aan een verjaardag of een geboorte, maar ook als het even minder goed gaat kan je een kaartje sturen om iemand sterkte te wensen. Bepaalde wenskaarten kun je ook personaliseren met een eigen foto