Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Kaarten trouwdag voor de mooiste felicitaties. 

Feliciteer het pasgetrouwde koppel met een prachtige felicitatiekaart huwelijk. Kies een leuk ontwerp en voeg je eigen tekst toe. Vul hun adres in en wij sturen je kaartje op een datum naar jouw keuze op naar het gelukkige koppel. 

Persoonlijke wenskaart huwelijk.

Het pasgetrouwde koppel feliciteren met een wenskaartje is leuk, maar het koppel feliciteren met een persoonlijke wenskaart is mega leuk. Heb je een foto van het kersverse bruidspaar? Of een leuk verhaal uit jullie studententijd? Zet je tekst en foto in het kaartje en verras hen met een super persoonlijke wenskaart op hun grote dag. 

Felicitatie huwelijk: kaart online maken.

Kan je niet bij het huwelijk aanwezig zijn of wil je graag een echt origineel kaartje kaartje geven? Dan is onze wenskaartenpagina the place to be voor jou. Kies een leuk kaartje, maak het persoonlijk en kies hun adres en de gewenste verzenddatum. Wij doen de rest. 

Wenskaart trouwdag voor een huwelijksverjaardag.

10 jaar, 25 jaar of 50 jaar getrouwd? Ook daarvoor is een persoonlijke wenskaart een leuke attentie. Ga voor een wenskaart huwelijk of kies een gefeliciteerd wenskaart. Ze zullen het top vinden dat je hun trouwdag niet vergeten bent. Personaliseer het kaartje met een tekstje als ‘Gefeliciteerd met jullie trouwdag’ of ga voor iets origineels zoals een leuk verhaal over hun trouwdag of toffe foto’s van op hun feest. 

Kaarten trouwdag met eigen ontwerp. 

Ben je zelf creatief? Maak dan een hyper persoonlijke wenskaart met jouw eigen ontwerp voor hun huwelijk.  Een leuke foto van het bruidspaar kan bijvoorbeeld de show stelen op jouw kaart. Kies je favoriete lettertype voor hun namen en een leuke wens en je wenskaart is klaar om te versturen. Ook hier kies je eenvoudig de gewenste verzenddatum en het adres. Wij versturen dan op de door jou gekozen datum naar the happy couple.

Wenskaart huwelijk persoonlijk afgeven. 

Wil je liever je wenskaart persoonlijk afgeven aan het bruidspaar? Laat de kaart dan leveren op je eigen adres en neem hem mee naar de bruiloft. Zo kan je je persoonlijke wenskaart huwelijk afgeven op de dag zelf en kan je de kaart eventueel nog pimpen met confetti in de envelop of een leuk cadeau. Let wel, jouw adres zal dan op de achterkant van de kaart gedrukt worden.