Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Verras iemand en stuur een zomaar kaartje.

Zomaar een kaartje sturen om iemand te vertellen dat je hen mist, om iemand te bedanken, om iemand te verrassen… Dat kan met Tadaaz! Kies een leuke kaart en maak hem helemaal persoonlijk in onze editor. 

Kaartje zomaar online maken en echt versturen.

Zomaar iemand een kaartje sturen zonder dat je deur uit moet. Handig toch? Kies je favoriete kaartje in ons uitgebreide aanbod en stuur het rechtstreeks naar de ontvanger via PostNL. 

Kies een kaartje en maak het helemaal eigen in onze online editor. Zet er de naam van de geadresseerde op, voeg een foto toe en zet een eigen tekst aan de binnenkant. Daarna kies je het verzendadres en de verzenddatum. Wij maken je kaartje en versturen het dan op de gekozen dag. 

Redenen om zomaar kaartjes te sturen.

We kunnen niet genoeg redenen bedenken waarom je zomaar kaartjes moet sturen. Heb je een vriend of vriendin die je iets wilt laten weten? Stuur een kaartje. Of je hem of haar nu wilt bedanken om op je kat te passen tijdens je vakantie of om hem of haar een oppeppertje te bezorgen, zomaar kaarten zijn heel veelzijdig. 

Zelf een zomaar wenskaart maken.

Vind je toch niet helemaal wat je zoekt in ons aanbod kaartjes? Maak dan je eigen ontwerp wenskaart met of zonder goudfolie. Kies een leuke achtergrond of voeg foto’s in. Kies je favoriete lettertype en tekst en typ een tekst aan de binnenkant. Wij verzenden jouw unieke wenskaart dan op het juiste moment naar het juiste adres. 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Weet je niet goed wat je op het kaartje moet zetten, maar heb je een leuke foto van jou en de persoon die je wilt verrassen? Personaliseer dan een wenskaartje met een foto en tover een lach op het gezicht van de ontvanger. Een kaart met foto kan perfect dienen als een zomaar kaartje voor die ene speciale vriend of vriendin. 

Scrol alvast eens door je fotogallerij en kies een leuke foto. Deze kan je eenvoudig uploaden in onze editor en op je kaart zetten. Zelf rechtstreeks vanop je smartphone heb je in een handomdraai een leuk wenskaartje gemaakt met je favoriete foto’s. 

Zo’n kaartje is een prachtig gebaar dat zelf zonder veel woorden een lach tevoorschijn tovert. 

Dus, waar wacht je nog op? Verspreid vreugde en liefde met onze prachtige zomaar wenskaarten. Of je nu een vriend wilt opvrolijken, je waardering wilt tonen of gewoon een glimlach wilt bezorgen, onze kaarten zijn de perfecte manier om dat te doen. Bestel vandaag nog en maak iemands dag bijzonder!

Waarom zomaar wenskaarten sturen?

Zomaar wenskaarten zijn veel meer dan alleen maar stukjes papier. Ze zijn een uiting van genegenheid, een manier om te laten zien dat je om iemand geeft zonder een specifieke reden. Of je nu een vriend wilt opbeuren na een moeilijke dag, je dankbaarheid wilt tonen aan een familielid, of gewoon een glimlach op het gezicht van je geliefde wilt toveren, een zomaar wenskaart is de perfecte manier om dit te doen.

Een wenskaart voor elk moment.

Een wenskaartje ontvangen is altijd een leuke verrassing. Of het nu zomaar is, voor een verjaardag of een geboorte een kaartje doet altijd deugd. Bij Tadaaz vind je voor elke gelegenheid een gepaste wenskaart. 

Ook voor minder leuke momenten vind je een passende wenskaart in ons aanbod. Een sterkte kaart om iemand een hart onder de riem te steken. Een beterschapskaart om iemand beterschap te wensen. Of een oprechte deelneming kaart om je steun te betuigen bij het verlies van een naaste. 

Keer op keer momenten waarop je een wenskaartje kan sturen om de pijn te verzachten. 

Klantendienst at your service. 

Heb je hulp nodig bij het maken van je wenskaart? Neem dan contact op met onze klantendienst. Ze helpen je graag verder.