Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Verras iemand en stuur een zomaar kaartje.

Zomaar een kaartje sturen om iemand te vertellen dat je hen mist, om iemand te bedanken, om iemand te verrassen… Dat kan met Tadaaz! Kies een leuke kaart en maak hem helemaal persoonlijk in onze editor. 

Kaartje zomaar online maken en echt versturen.

Zomaar iemand een kaartje sturen zonder dat je deur uit moet. Handig toch? Kies je favoriete kaartje in ons uitgebreide aanbod en stuur het rechtstreeks naar de ontvanger via PostNL. Kies een kaartje en maak het helemaal eigen in onze online editor. Zet er de naam van de geadresseerde op, voeg een foto toe en zet een eigen tekst aan de binnenkant. Daarna kies je het verzendadres en de verzenddatum. Wij maken je kaartje en versturen het dan op de gekozen dag. 

Redenen om zomaar kaartjes te sturen.

We kunnen niet genoeg redenen bedenken waarom je zomaar kaartjes moet sturen. Heb je een vriend of vriendin die je iets wilt laten weten? Stuur een kaartje. Of je hem of haar nu wilt bedanken om op je kat te passen tijdens je vakantie of om hem of haar een oppeppertje te bezorgen, zomaar kaarten zijn heel veelzijdig. 

Zelf een zomaar wenskaart maken.

Vind je toch niet helemaal wat je zoekt in ons aanbod kaartjes? Maak dan je eigen ontwerp wenskaart met of zonder goudfolie. Kies een leuke achtergrond of voeg foto’s in. Kies je favoriete lettertype en tekst en typ een tekst aan de binnenkant. Wij verzenden jouw unieke wenskaart dan op het juiste moment naar het juiste adres. 

Een wenskaart voor elk moment.

Een wenskaartje ontvangen is altijd een leuke verrassing. Of het nu zomaar is, voor een verjaardag of een geboorte een kaartje doet altijd deugd. Bij Tadaaz vind je voor elke gelegenheid een gepaste wenskaart. 

Ook voor minder leuke momenten vind je een passende wenskaart in ons aanbod. Een sterkte kaart om iemand een hart onder de riem te steken. Een beterschapskaart om iemand beterschap te wensen. Of een oprechte deelneming kaart om je steun te betuigen bij het verlies van een naaste. Keer op keer momenten waarop je een wenskaartje kan sturen om de pijn te verzachten. 

Klantendienst at your service. 

Heb je hulp nodig bij het maken van je wenskaart? Neem dan contact op met onze klantendienst. Ze helpen je graag verder.