Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Bedankt labels voor je trouwbedankjes

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Denk dan ook eens aan de afwerking van jullie trouwbedankjes. Maak elk trouwbedankje nog mooier door het af te werken met een bedankt label. De kleinste details maken het grootste verschil! 

 

Voeg een gepersonaliseerd labeltje toe aan je bedankjes, in de stijl van jullie trouwkaart. In ons assortiment labels voor huwelijk vind je ongetwijfeld je ding. Ontdek ook onze designs met goudfolie voor een luxueuze uitstraling! 

 

Via de online editor kun je bovendien jouw favoriete label naar hartenlust personaliseren. Maak jouw bedankjes nog persoonlijker door heel eenvoudig jullie namen en trouwdatum toe te voegen. 

 

Breng de labeltjes aan op snoepzakjes, stoffen zakjes, blikken doosjes en andere bedankjes. Meer nog, voeg een labeltje toe aan de decoratie voor de feesttafel! Doe bijvoorbeeld een labeltje om de stoffen servetten van jullie gasten. Het is the finishing touch die alles toch net dat tikkeltje specialer maakt. 

 

Naast labels kun je badges, stickers en etiketten vinden in onze collecties om jouw bedankjes mee te versieren. Ook deze kan je uitzoeken in hetzelfde thema als jullie huwelijk en naar wens personaliseren. Alvast een dikke proficiat aan het bruidspaar!