Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Sluitzegels en naamstickers voor jullie bruiloft.

Naamstickers

Wijnfles etiketten

Sluitzegels

Sluitzegels voor de elegantste trouwkaarten.

Bij Tadaaz koop je meer dan zomaar een trouwkaart! Ga samen met je verloofde op zoek naar de stijl die bij jullie past en breid dit uit naar alle facetten van jullie bruiloft! Toon met trouwkleding, zaalkeuze, tafeldecoratie en ceremoniewagens aan of jullie strakke en moderne ontwerpen verkiezen, of eerder klassiek en traditioneel. Met drukwerk is dit niet anders! Ontdek de verschillende stijlen ook in de Tadaaz trouwkaarten.

Als de tijd is gekomen om jullie bruiloft enthousiast aan te kondigen, wil je toch dat familie, vrienden en kennissen verrast opkijken wanneer ze jullie envelop in de brievenbus vinden? Niet alleen jullie trouwkaart moet “goed nieuws” uitstralen, ook de envelop met sluitzegel van Tadaaz moet jullie geluk verkondigen!

De meerwaarde van een sluitzegel.

Waarom zou je kiezen voor sluitzegels? Het is een bijzonder praktische oplossing om pakweg 150 enveloppen te sluiten. Los daarvan geven ze een extra mooie uitstraling aan je envelop, ze maken er een echte eyecatcher van! In ons assortiment sluitzegels vind je mooie en elegante sluitzegels!

Met een sluitzegel is de toon meteen gezet en is de nieuwsgierigheid van de ontvanger direct gewekt!

Kortom: kies voor details en laat je uitnodiging opvallen bij familie en vrienden! De sluitzegels van Tadaaz worden per 10 verkocht en kunnen perfect gecombineerd worden met een adresetiket.