Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Presentatie display bedankjes bruiloft

3 Producten

Presentatie trouwbedankjes  voor het mooiste resultaat

Bedank jullie gasten aan het eind van jullie trouwdag met een origineel bedankje. Op die manier kan je hun laten zien hoe blij je bent dat ze deel uitmaakten van jullie grote dag. Presenteer jullie bedankjes op een stijlvolle manier met een presentatiedoos voor je trouw met poster. Zo kan je extra uitpakken met jullie persoonlijke cadeautjes! 

 

De bedankjes krijgen een mooi plaatsje op het feest, zodat vrienden en familie er eentje mee naar huis kunnen nemen. Maak er daarom een ware streling voor het oog van! Personaliseer jouw presentatiedoos met een huwelijksposter om het geheel extra bijzonder te maken. 

 

Versier de poster op jullie presentatiedoos met jullie mooiste huwelijksfoto of maak een fotocollage met foto’s over de jaren heen. Liever geen foto? Voeg dan jullie namen en trouwdatum toe in een mooi lettertype. Laat je verrassen door onze designs die je naar hartenlust kan personaliseren. 

 

Je kunt de poster natuurlijk ook als decoratie voor jullie trouwfeest gebruiken. Jullie feest helemaal tot in de puntjes afgewerkt, als dat niet prachtig is?