Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Bruiloft snoepjes of bruidsuiker om je trouwbedankjes mee af te werken

Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje, gefeliciteerd! Daar komen heel wat voorbereidingen bij kijken. Je trouwkaarten ontwerpen bijvoorbeeld. En wanneer de belangrijkste dingen geregeld zijn, kan je aan de laatste details denken, zoals je bedankjes bruiloft!

Maak zelf de mooiste kubusdoosjes, snoepzakjes en zoveel andere leuke dingen om een mooi assortiment aan te bieden aan jullie gasten. Bij Tadaaz vind je de mooiste snoepjes bruiloft om die huwelijksbedankjes mee te vullen en af te werken!

Ambachtelijke lolly’s als ultieme aanvulling aan je trouwbedankjes

Abachtelijke lolly’s in leuke kleuren zijn een mooie aanvulling aan jullie assortiment! Kies voor een kleurtje dat past bij het thema van jullie trouwfeest om er zo een mooi geheel van te maken! De lolly’s zijn handmade!

Bruidsuiker in hippe kleurtjes

Ontdek de heerlijke snoepjes in leuke vrolijke kleurtjes! Die fleuren dus zeker je bedankjes op. Kies ook hier voor een kleurtje dat past in jullie thema voor het mooiste effect.

Lentilles om je huwelijksbedankjes mee te vullen

Kies voor een toffe aanvulling van je assortiment en vul die mooie doosjes of snoepzakjes met heerlijke lentilles waar je gasten van kunnen smullen! De lentilles hebben een vulling van chocolade en zijn omhuld met een krokante suikerlaag. Natuurlijk ook in verschillende trendy kleuren te verkrijgen!

 

Populaire categorieën.