Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis proefdruk trouwkaart voor jullie mooiste dag.

Natuurlijk wil je voor jullie bruiloft dé perfecte save the date- of trouwkaart versturen aan familie en vrienden. Ontdek de allermooiste designs en bestel een gratis proefdruk. We doen namelijk regelmatig acties waarbij je gratis proefdrukken van je favoriete trouwkaarten kunt bestellen! Hou onze site en social media in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief. Leuk, want je krijgt dan gelijk 5% welkomstkorting die je op alle onze producten kunt gebruiken  ?

 

Indien we geen actie voor gratis proefdrukken hebben lopen, bestel je bij Tadaaz een proefdruk vanaf €1,-! Maak je favoriete kaartje en bestel een échte proefdruk. Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden. 

Bestel een proefdruk van je favoriete trouwkaart.

Hoe bestel ik mijn proefdruk trouwkaart?

  • Kies je favoriete kaart
  • Klik op ‘personaliseer’
  • Maak je uitnodiging bruiloft
  • Bestel je (gratis) proefkaart
  • Laat je verrassen door het resultaat ?

Alles voor een onvergetelijke bruiloft.

Wist je dat je bij Tadaaz jouw hele trouw assortiment kunt shoppen? Ontdek behalve trouwkaarten ook de leukste bedankjes bruiloft, tafeldecoratie én meer! Eigenlijk alles om jouw mooiste dag in stijl te vieren. Handig toch!

Leuk om te weten: ook van de meeste personaliseerbare labels, bedankjes en menukaarten bestel je eenvoudig een proefdruk aan de gunstige kennismakingsprijs. Vragen? Altijd happy to help!

Trouwkaarten

Save the Date kaarten

Bedankkaartjes

De leukste trouwkaarten met gratis proefdruk.

Mooie trouwkaarten ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dagelijks bezig om de trouwcollectie uit te breiden met de meest hippe en eigentijdse ontwerpen. Bovendien weten we hoe belangrijk het is dat jullie trouwkaart van uitstekende kwaliteit is. Het papier, de kleuren en de druk van jullie uitnodiging moet helemaal naar wens zijn. 

 

Niet 1, maar 2 proefdrukken van je trouwkaart.

We helpen je graag op weg om de meest unieke uitnodiging voor jullie bruiloft te maken. Misschien twijfel je tussen twee kaarten, of wil je de opmaak van je kaart in twee varianten kunnen bekijken.  Snappen wij helemaal! Daarom kun je bij Tadaaz van zelfs twee trouwkaarten een (gratis) proefdruk bestellen! Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden. 

Customize je favoriete save the date- en/of trouwkaarten en sla ze op in je account. Heel handig, want zo kun je jouw eigen creaties altijd terugvinden. Volg alle stappen in het bestelproces en bestel je proefdrukken helemaal gratis! Wij zijn ervan overtuigd dat je verrast zult zijn door de kwaliteit van onze producten.

 

Ontdek de stijlen top 3.

Bohemian trouwkaarten ?

Luxe trouwkaarten ?

Originele trouwkaarten ?

 

Proefdruk trouwkaart eigen ontwerp.

Ben jij een echte creatieveling en heb je de uitnodiging voor jullie bruiloft helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een proef van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. 

Happy to help.

Heb je vragen over je gratis proefdruk trouwkaart, neem dan contact op met onze Customer Service. Marion en Danielle helpen je graag verder. Ook bij vragen over je uiteindelijke bestelling kun je altijd bij hen terecht.