Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis proefdruk trouwkaart voor jullie mooiste dag

Natuurlijk wil je voor jullie bruiloft dé perfecte save the date- of trouwkaart versturen aan familie en vrienden. Ontdek de allermooiste designs en bestel een gratis proefdruk

Hoe bestel ik mijn gratis proefdruk trouwkaart?

 

  1. Kies je favoriete kaart
  2. Klik op ‘personaliseer’
  3. Maak je uitnodiging bruiloft
  4. Bestel je gratis proefkaart
  5. Laat je verrassen door het resultaat 🎁

Wat vinden klanten van onze service & kwaliteit?

Klanten beoordelen ons regelmatig door middel van een ster waardering. We gebruiken hiervoor één van de meest betrouwbare systemen én alle waarderingen zijn openbaar! Lees de klantenwaarderingen.

 

⭐  Klanten geven ons gemiddeld een 9/10 tevredenheid ⭐ 

 

Precies wat ik ervan verwachtte en super snel.

"Een schitterend product en een snelle service. Eerst een proefdruk gekregen. Heel fijn, daarna binnen 2 dagen de bestelling thuis." - Elze , Megen

De leukste trouwkaarten met gratis proefdruk

Mooie trouwkaarten ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dagelijks bezig om de trouwcollectie uit te breiden met de meest hippe en eigentijdse ontwerpen. Bovendien weten we hoe belangrijk het is dat jullie trouwkaart van uitstekende kwaliteit is. Het papier, de kleuren en de druk van jullie uitnodiging moet helemaal naar wens zijn. 

 

Niet 1, maar 2 gratis proefdrukken van je trouwkaart!

We helpen je graag op weg om de meest unieke uitnodiging voor jullie bruiloft te maken. Misschien twijfel je tussen twee kaarten, of wil je de opmaak van je kaart in twee varianten kunnen bekijken.  Snappen wij helemaal! Daarom kun je bij Tadaaz van zelfs twee trouwkaarten een gratis proefdruk bestellen!

Customize je favoriete save the date- en/of trouwkaarten en sla ze op in je account. Heel handig, want zo kun je jouw eigen creaties altijd terugvinden. Volg alle stappen in het bestelproces en bestel je proefdrukken helemaal gratis! Wij zijn ervan overtuigd dat je verrast zult zijn door de kwaliteit van onze producten.

 

Ontdek de stijlen top 3:

  1. Klassieke trouwkaarten 💕
  2. Hippe trouwkaarten 🌸
  3. Luxe trouwkaarten 🌟

 

Proefdruk trouwkaart eigen ontwerp

Ben jij een echte creatieveling en heb je de uitnodiging voor jullie bruiloft helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een gratis proef van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. 

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over je gratis proefdruk trouwkaart, neem dan contact op met onze Customer Service. Marion en Danielle helpen je graag verder. Ook bij vragen over je uiteindelijke bestelling kun je altijd bij hen terecht.