Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Welkomstbord bruiloft.

De eerste indruk zegt -bijna altijd- alles! Start je bruiloft daarom met een prachtig detail dat de toon zet voor de rest van het feest. Jullie welkomstbord is het perfecte moment om de stijl van jullie grote dag te laten zien en om jullie gasten welkom te heten. Personaliseer het bruiloft bord met jullie namen en trouwdatum en stal het uit aan de ingang van jullie trouwlocatie. 

Wil je de gasten graag wat informatie meegeven over het verloop van de dag? Denk dan aan een bruiloft bord waarop het programma staat, een zogenaamd programmabord. Zo kan iedere gasten even checken op welk tijdstip jullie gaan speechen of het dansfeest begint. Zo missen ze zeker niet de openingsdans of het samen klinken op jullie geluk. 

Wil je je gasten via een trouw bord laten weten waar ze mogen zitten? Ook hiervoor kun je een bord maken met de tafelschikking erop! Je zet alle namen erop en aan welke tafel ze mogen plaatsnemen. Zo voorkom je verwarring of het afroepen van de namen wat dan toevallig niet verstaanbaar is. Chaos is wel het laatste wat je wil tijdens je trouwfeest!

Uniek houten trouwbord.

Omdat je graag wil dat alles één mooi geheel is, moet het welkomstbord een echo zijn van alle andere decoratie bruiloft en misschien zelfs ook van je trouwkaarten. Herhaal de lettertypes, kleuren en bloemen van je uitnodigingen voor een prachtige look van jullie trouwdag.

Een houten welkomstbord is perfect in combinatie met een houten trouwkaart en een houten gastenboek. Zien jullie al een thema? 

Acryl welkomstbord bruiloft.

Ook een acryl welkomstbord is een originele manier om je gasten te verwelkomen op je feest. Personaliseer het trouwbord met jullie mooiste foto en stal het uit. Je kunt het bord ook personaliseren met de dagplanning of tafeschikking. Een acryl welkomstbord maakt je trouwfeest helemaal af. Zeker als je ook acryl trouwkaarten hebt. l

Versier het welkomstbord huwelijk met prachtige bloemen.

Het bord op zich is al prachtig in het hout. Wil je nog een extra dimensie aan het houten welkomstbord geven? Versier het dan met prachtige bloemen. Of laat je bloemist dat doen. Alle gasten zullen verbluft zijn hoe mooi de ingang wel niet is van jullie bruiloft. 

Daarna is het aan jullie om jullie gasten welkom te heten op een persoonlijke manier. De stijl van jullie welkomstbord kan trouwens hetzelfde lettertype als jullie trouwkaart zijn. Wat een leuk idee! Met zo’n welkomstbord kun je niets mis doen. Integendeel. Het maakt het geheel alleen nog mooier.

Bruiloft bord als herinnering.

Zo’n bruiloft bord is niet alleen mooi aan de ingang, nadien kunnen jullie dit als herinnering uitstallen bij jullie thuis. Het hout past zich aan aan elk interieur en zo worden jullie nog dagelijks herinnerd aan die onvergetelijke dag! Met wat foto’s van jullie huwelijk erbij is jullie huwelijk hoekje volledig on point. Van prachtige trouwdecoratie gesproken!

De stijl van jullie welkomstbord.

Of jullie trouwfeest nu casual chic, classy, great gatsby of bohemian stijl is… dat welkomstbord past aan elk thema aan! Het matcht altijd met jullie gekozen thema en materialen aangezien het rust uitstraalt. Daarover hoef je je dus geen zorgen te maken.

Je kunt kiezen uit: 

  • Welkomstbord bruiloft in hout. Een natuurlijke look die perfect te combineren is met verschillende stijlen. Je tekst wordt gelaserd op het hout. 
  • Welkomstbord trouw in acryl. Dit doorzichtige, transparante materiaal is erg stijlvol en past bij verschillende thema’s. Je bedrukking kan zowel in wit, zwart of in andere kleuren. 

Welkomstbord met eigen ontwerp. 

Heb je zelf nog een super goed idee voor een welkomstbord, maar vind je geen ontwerp dat je leuk vindt? Onze acryl borden kan je helemaal personaliseren met je eigen ontwerp. Voeg foto’s toe, speel met verschillende lettertypes… Zo past het bruiloft bord volledig bij de stijl van jullie grote dag.