Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Communie bedankjes.

Wil je de communie van jouw zoon of dochter vieren en de gasten niet met lege handen naar huis laten gaan? Dan zit je bij Tadaaz op de juiste site! Want naast onze ontzettend mooie communiekaartjes hebben we ook leuke bedankjes. Wacht daarom niet langer, want nu is hét moment om een mooi bedankje uit te kiezen voor de communie van jouw kind.

Communiebedankjes.

Originele bedankjes

Verpakking

Vulling

Afwerking

Bedankjes sets

Stickers

Droogbloemen

Presentatie bedankjes

Hoeveel snoep moet je voorzien. 

Je gasten na de het communiefeest bedanken met een zoete traktatie is megaleuk. Uiteraard denk je vooraf beter ook al even na over de opvulling van je doosjes of zakjes. Maar hoeveel snoepjes of suikerbonen passen er nu exact in die verschillende leuke verpakkingen? Wij geven je alle info die je nodig hebt!

De origineelste bedankjes voor jouw communie.

De communie is een belangrijk moment in het leven van je kind, dus haar hoort een mooi aandenken bij. Zo kan iedereen nog lang blijven nagenieten van het spetterende feest. Want wat is er nou leuker om je gasten op het eind nog eens te verrassen met een leuke attentie! 

 

Kies voor een origineel bedankje in de vorm van een zeeppompje of geurstokjes en laat jullie gasten extra lang nagenieten van het feest. Vergeet ook de kids niet! Je kan de kids plezieren met een gepersonaliseerde bellenblaas of koker met kleurpotloodjes.

 

Ruime keuze bedankjes.

We hebben verschillende communiebedankjes, bijvoorbeeld blikken doosjes of mooie gepersonaliseerde snoepzakjes. Maar ook spiegeltjes of magneetjes! Helemaal leuk is dat je deze producten ook nog kan personaliseren.

 

Sommige producten zoals snoepzakjes zijn rechtstreeks personaliseerbaar bij bestelling. Andere producten kan je heel gemakkelijk personaliseren dankzij een sticker of label helemaal in de stijl van je communiekaartje en feestversiering. 

 

Onze producten zijn onderverdeeld in handige categorieën. Zo kan je alle stappen doorlopen en zie je niets over het hoofd.

  • Beslis welk soort bedankje je gaat geven. Een origineel bedankje dat je enkel nog moet afwerken of een bedankje dat je zelf nog kan vullen met leuke of lekkere vulling?
  • Ga je voor een origineel bedankje? Kies dan een leuke afwerking om je communiebedankjes helemaal te personaliseren. 
  • Toch liever een bedankje om te vullen? Kies dan een leuke verpakking en personaliseer indien mogelijk. Snoepzakjes kun je rechtstreeks personaliseren en hoeven geen verdere afwerking. Andere doosjes, potjes, buisjes… kan je in een volgende stap afwerken. 
  • Kies een vulling voor je bedankjes. Ga voor lekker snoep of leuke kleine bruisballen voor een heerlijk verwenmoment. 
  • Werk je bedankjes indien nodig af met een gepersonaliseerde sticker of label. 

 

Personaliseer online.

Doordat er voldoende keus is kan je echt een totaalpakket samenstellen. Denk maar aan een mooie communiekaart met je eigen foto, een stijlvolle envelop erbij en dan nog een leuk snoepzakje met dezelfde foto. Het is allemaal mogelijk, laat je creativiteit de vrije loop! Betrek je zoon of dochter erbij en maak samen de leukste bedankjes.

 

Uitgestald op een gepersonaliseerde display.

Je bedankjes zijn gevuld en afgewerkt. Nu moet je alleen nog beslissen hoe je ze gaat presenteren op je feest. Zet je ze gewoon op een tafel? Of kies je voor een mooie presentatie op een gepersonaliseerde display? 

 

Een memorybox met de naam van het feestvarken is ook een leuk idee. Je kan de bedankjes in, op en voor de box zetten en nadien kan je communicant de doos gebruiken om herinneringen aan die dag in te bewaren.