Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Communie bedankjes

De origineelste bedankjes

Wil je de communie van jouw zoon of dochter vieren en de gasten niet met lege handen naar huis laten gaan? Dan zit je bij Tadaaz op de juiste site! Want naast onze ontzettend mooie communiekaartjes hebben we ook leuke bedankjes.  Wacht daarom niet langer, want nu is hét moment om een mooi bedankje uit te kiezen voor de communie van jouw kind.

Communie is een belangrijk moment in het leven van je kind, dus haar hoort een mooi aandenken bij. Zo kan iedereen nog lang blijven nagenieten van het spetterende feest. Want wat is er nou leuker om je gasten op het eind nog eens te verrassen met een leuke attentie! 

Onze producten

We hebben verschillende communiebedankjes, bijvoorbeeld blikken doosjes of mooie gepersonaliseerde snoepzakjes. Maar ook spiegeltjes of magneetjes! Helemaal leuk is dat je deze producten ook nog kan personaliseren. De je eigen naam toevoegen aan onze producten is ook een mogelijkheid.

Personaliseer

Doordat er voldoende keus is kan je echt een totaalpakketje samenstellen. Denk maar aan een mooie communiekaart met je eigen foto, een stijlvolle envelop erbij en dan nog een leuk snoepzakje met dezelfde foto. Het is allemaal mogelijk, laat je creativiteit de vrije loop! Betrek je zoon of dochter erbij en de pret begint al bij het opmaken van je kaart.

Nog leuker

Als na je bestelling bij Tadaaz alles is aangekomen volgt het leukste klusje... hut vullen van de communiebedankjes! Dus ga snel op zoek naar de lekkerste snoepjes en jullie feestje kan beginnen... nu de gasten nog!