Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Leuke presentatie voor bedankjes communie .

Je hebt het leukste thema gekozen om de communie van je oogappel te vieren. Met veel aandacht hebben jullie communie kaartjes en bedankjes gekozen. Nu is het extra leuk om die traktaties mooi uit te stallen. En daar heeft Tadaaz een leuke oplossing voor!

Houten presentatie display voor traktaties.

Presenteer de bedankjes in een uniek houten display. Personaliseer het naambordje naar wens en stal de bedankjes er mooi op uit. Deze eyecatcher zorgt er bovendien voor dat de gasten zeker niet vergeten om een bedankje mee te nemen bij het verlaten van het feest. 

Bovendien is deze display een leuk item voor op zijn of haar kinderkamer. Dat noemen we een win-win situatie. Ook als je communicantje straks een heuse tiener is, blijft die leuke decoratie op de slaapkamer. 

Memorybox als presentatie voor bedankjes.

Naast onze houten presentatie displays zijn ook onze houten memoryboxen een leuke manier om duurzaam je bedankjes op te presenteren. Zo’n box met de naam van het feestbeest kan achteraf namelijk nog dienen als memorybox met herinneringen aan het communiefeest of andere leuke momenten in het leven van je kind. 

Leuke snoepzakjes en andere originele traktaties.

Je ontdekt allerlei bedankjes in leuke designs: snoepzakjes, doosjes, blikjes of bellenblazen. Je vind deze - en nog veel meer - allemaal terug op onze website. Combineer verschillende soorten en formaten bedankjes in hetzelfde thema voor een leuk effect. Succes gegarandeerd.