Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


De leukste vullingen voor communie bedankjes.

Je communiefeest komt met rasse schreden dichterbij. Je uitnodiging is klaar en je bijpassende snoepzakjes, traktatiedoosjes of een andere verpakking voor bedankjes ook. Nu moet je enkel nog beslissen wat je in de zakjes gaat doen. Ga je je bedankjes vullen met snoep of kies je voor een andere leuke traktatie? 

 

Communie snoep valt bij iedereen in de smaak. 

Snoep is natuurlijk de klassieker onder de vullingen voor traktaties. Zuurtjes of drop, er is voor ieder wat wils. Snoep is een ideale traktatie voor jong en oud en kan je zowel in een snoepzakje doen als in een kubusdoosje of een transparant traktatiedoosje. Ga je voor een transparante verpakking? Kies dan kleurrijk snoep in een kleur die past bij je uitnodiging. Zo maak je een prachtig communie assortiment. 

Ook onze kleurrijke chocolade lentilles zijn toppers voor het vullen van communie bedankjes. Ze zijn verrukkelijk en verkrijgbaar in heel wat kleuren. 

 

Een Pringles traktatie voor je communiefeest, lekker en origineel. 

Ben je niet zo’n zoetekauw, maar ben je wel fan van hartige snacks? Dan kan je trakteren met chips doosjes. Onze Pringles zijn een originele traktatie die je heel simpel kan personaliseren met een leuke chipswikkel. 

 

Bruisballen voor een klein verwenmoment. 

Geef je gasten een leuk verwenmomentje als bedankje met onze mini bruisballen. Ze zijn bruikbaar in bad, maar dankzij de kleine afmeting kunnen ze ook gebruikt worden in een voetbad. Wie houdt er nu niet van een relaxmomentje? 

 

Een lekker parfum voor je geurstokjes. 

Geurstokjes zijn hyper origineel. Onze roze of zwarte geurstokjes verpakking kan je leeg kopen en zelf vullen met je favoriete geur. Ons Wild flower parfum is een heerlijk interieurparfum dat vast bij iedereen in de smaak valt. 

 

Homemade vullingen.

Ook zelfgemaakt koekjes of mini-cupcakes kan je in een snoepzakje doen. Maak de koekjes dan niet te groot, zodat je er toch een paar per zakje kan doen. Het is altijd leuker om meerdere koekjes te krijgen dan één grote, niet? 

Maak je je bedankjes toch liever zelf? Ook bijvoorbeeld homemade confituur kan je eenvoudig afwerken met onze labels of stickers. Zo geeft je een zelfgemaakt bedankje heel gemakkelijk een persoonlijke touch. Kies een afwerking die past bij je communie uitnodiging en maak er een prachtig geheel van. 

 

Kant-en-klare communiebedankjes, snel en eenvoudig. 

Heb je niet zoveel tijd voor het maken van communie bedankjes? Bekijk dan zeker eens ons assortiment originele communie bedankjes. De meeste van deze bedankjes kan je snel personaliseren dankzij een sticker of een label. 

Je vindt hier ook kant-en-klare bedankjes zoals gepersonaliseerde buttons, magneten, notablokjes, gevulde potjes badzout met naam, gelaserde sleutelhangers en zeepjes… Gewoon even online personaliseren en wij leveren ze kant-en-klaar bij jou. Zo ben je in no time ready to celebrate!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.