Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Communie stickers

Een mooie sticker voor een mooi geheel

Bij Tadaaz bieden we je graag een totaalpakket aan. Na het kiezen van de geschikte uitnodigingen en envelop kun je ook nog kiezen voor de perfecte extraatjes. Leuke communie versiering, bedankjes of aandenken kun je ook vinden op onze webshop. Eerder op zoek naar iets kleins en origineels? Ga dan voor de toffe stickers, verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen! Erg leuk om zomaar mee te geven, of om op je envelop te plakken!

Unieke vormen en kleuren

Onze stickers zijn uniek omdat je ze helemaal naar eigen zin kunt maken. Denk maar aan een sticker met jullie mooiste foto op of je naam geschreven in een leuk lettertype? Ook een leuke vorm en kleur maakt je uitnodiging net iets leuker. Denk aan rond, rechthoekig, zwart of steigerhout. Jullie feestje begint al aan de buitenkant van de uitnodiging. Leuk toch?

Wist je dat…

Indien je jouw bestelling op een werkdag (ma-vr) voor 14u plaatst, wordt deze de dag zelf nog meegegeven aan de pakketdienst van PostNL. Zij zullen je bestelling dan normaal gezien de volgende werkdag leveren. Snelle service, een goede kwaliteit en een ‘Happy Moment’, dat is waar Tadaaz voor staat!