Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Sluitstickers en naamstickers voor communiebedankjes.

Naamstickers

Bellenblaas

Sluitzegels

Stickers weckpot

Wijnfles etiketten

Houten vormpjes

Communie stickers.

Een mooie sticker voor een mooi geheel.

Bij Tadaaz bieden we je graag een totaalpakket aan. Na het kiezen van de geschikte uitnodigingen en envelop kun je ook nog kiezen voor de perfecte extraatjes. Leuke communie versiering, bedankjes of aandenken kun je ook vinden op onze webshop. Eerder op zoek naar iets kleins en origineels? Ga dan voor de toffe stickers, verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen! Erg leuk om zomaar mee te geven, of om op je envelop te plakken.

Unieke vormen en kleuren.

Onze stickers zijn uniek omdat je ze helemaal naar eigen zin kunt maken. Denk maar aan een sticker met jullie mooiste foto op of je naam geschreven in een leuk lettertype? Ook een leuke vorm en kleur maakt je uitnodiging net iets leuker. Denk aan rond, rechthoekig, zwart of steigerhout. Jullie feestje begint al aan de buitenkant van de uitnodiging. Leuk toch?

Good to know.

Indien je jouw bestelling op een werkdag (ma-vr) voor 14u plaatst, wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog verstuurd. Er zijn uitzonderingen hierop, zoals onze cadeaus of producten met goudfolie. De productietijd hiervan kan iets langer zijn. De verwachte verzenddatum verschijnt altijd in je winkelmandje. Snelle service, een goede kwaliteit en een ‘Happy Moment’, dat is waar Tadaaz voor staat!