Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


De mooiste bedankjes met communiestickers weckpot

Het communiefeest komt dichterbij en het zou leuk zijn om ook stralende communie bedankjes te geven na het prachtige feest. Een coole glazen weckpot is één van de leukste bedankjes voor je vrienden en familie. Je maakt hiervoor een grote ronde sticker, perfect voor onze bijpassende weckpot. De stickers weckpot zijn geschikt voor op het deksel van de pot. 

 

Vul ze op met heel wat lekkers en gebruik deze leuke potten als leidraad voor je feest. Je vrienden en familie zullen verrast zijn en met veel plezier van het lekkers smullen.

Je eigen ontwerp voor weckpot etiketten

De sticker voor weckpot 8,3 cm zijn zo ontworpen dat ze perfect op de potten passen. Op de webshop bestel je de weckpotten mee met je stickers, zo ben je zeker dat de sticker past. Kies eerst één van onze leuke ontwerpen, om ze daarna op je feest te gebruiken.

 

Maak je eigen ontwerp in de online editor, daar geef je de plakker eerst je favoriete kleur. Daarna kies je de tekst die erop komt, in een zelfgekozen letter font. Om af te werken plaats je een gepaste communiefoto op je ontwerp. Dan zijn de weckpotten klaar om af te geven aan je vrienden en familie! 

 

Dit originele en herbruikbare bedankje zal een glimlach op je gasten hun gezicht toveren.  

 

We zien graag wat voor een prachtplaatje jij ervan gemaakt hebt. Deel gerust op social media, wij zijn al benieuwd!