Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Traktatie verpakking voor de mooiste communiebedankjes.

Heb jij binnenkort zoon of dochter met een communie of lentefeest in aantocht? Denk dan zeker al eens na over hoe je de gasten op het feest wil gaan bedanken. Lekkere marshmallows, toffe bruisballen voor in bad… zijn allemaal leuke ideetjes, maar waar ga je die in verpakken? Ontdek onze gepersonaliseerde snoepzakjes, potjes, buisjes… voor de leukste bedankjes. 

 

De leukste verpakkingen voor jouw bedankjes communie.

Jullie hebben beslist. Jullie familie en vrienden zijn allemaal echte zoetebekjes en dus gaan jullie voor snoep als bedankjes voor het communiefeest. De volgende fase is kiezen in welke verpakking je deze traktatie wilt doen. Een leuk snoepzakje of toch een mooi doosje

 

Snoepzakjes met foto en naam.

Onze papieren snoepzakjes met tal van designs kan je heel makkelijk personaliseren. Kies voor een ontwerp met een foto en/of met de naam van het communiefeestbeest, vullen en klaar! Ook onze stoffen zakjes zijn makkelijk te personaliseren. Je kan ze heel simpel afwerken met een gepersonaliseerd label dat perfect bij je communiekaartjes past. Ook met een button kan je stoffen snoepzakjes super mooi afwerken. 

 

Kleine blikken traktatiedoosjes communie als bedankje.

Je kunt met de blikken doosjes nog alle kanten uit. Zo kan je ze personaliseren met een sticker of magneet. Kies eerst een leuk ontwerp uit, om daarna zelf aan de slag te gaan. De ruime keuze aan ontwerpen gaat van sierlijke ontwerpen tot stoerdere. 

 

Kies in de onine editor voor kleuren die passen bij de kleur van het blikken doosje. Daarna plaats je er de naam van je communicant op, in een zelfgekozen lettertype. Ook kan je er de datum van de mooie dag bijplaatsen, als je dat wenst. 

 

Vervolledig het ontwerp, indien je dit wil, met een prachtige communiefoto. Dat maakt het (herbruikbare) geschenk helemaal af! 

 

Gepersonaliseerde kubusdoosjes.

Kubusdoosjes zijn super leuke doosjes met foto’s die je heel simpel in elkaar zet. Je kan ze vullen met snoep, maar ook met bruisballen voor in bad, kleine speelgoedjes voor de kids… Bovendien zijn deze kubusdoosjes heel leuk om te presenteren. Je kan ze namelijk mooi stapelen in een piramide of een andere vorm. Kubusdoosjes met snoep zijn ook perfect om te trakteren op school. 


De plek voor uitdeeltraktaties van A tot Z.

Wist je dat Tadaaz alles in huis heeft voor de mooiste bedankjes? Je vindt alles van vulling tot afwerking van je bedankjes. Kies je snoep, een leuke verpakking en werk af met een gepersonaliseerde sticker of label. 

 

Assortiment.

Onze ontwerpers combineren telkens een communie uitnodiging, een bedankkaartje, leuke bedankjes, versiering… in een mooi communie assortiment. Zo kan je het volledige feest inkleden in hetzelfde thema. Leuk toch!