Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoepzakjes voor communiebedankjes

95 producten

Leuke snoepzakjes communie als bedankje

Heb je dit jaar een communie bij jullie thuis? Wat leuk! Je communicant verdient een prachtige dag om niet snel te vergeten! 

 

Het is leuk om je familie en vrienden te bedanken bij het afsluiten van het feest. Dit kun je doen aan de hand van een klein geschenkje, denk bijvoorbeeld een snoepzakje communie. Die vul je dan op met heel wat heerlijkheden en zo laat je de feestvierders opgetogen naar huis vertrekken.

Je eigen gepersonaliseerd snoepzakje

Je maakt je eigen gepersonaliseerd snoepzakje is simpelweg eenvoudig. Eerst kies je een zakje volgens jouw stijl. De ontwerpen lopen van goudfolie, bloemenkransen, confetti en ballonnen tot jungle, tijgerprint en dieren. Je kan ook gaan voor snoepzakjes met foto, voor het ultieme presentje!

 

Daarna ga je aan de slag in de online editor. Hier kies je je favoriete kleur eerst. Daarna voeg je de naam van het feestvarken eraan toe. Ook de datum kan hierbij staan, om zo een leuke herinnering te vormen.

 

Om het snoepzakje volslagen af te maken, voeg je nog leuke foto’s toe. Dan ben je bijna zeker om op de kast van je dierbaren terecht te komen. Zo kan iedereen nog lang nagenieten van een prachtige dag en feestelijkheid.

 

De zakjes zet je na levering nog zelf in elkaar, maar dit is heel eenvoudig. Je krijgt een witte splitpen bijgeleverd, zodat je ze makkelijk kan in elkaar schikken. Steek er daarna nog iets lekkers in en dan is het compleet geslaagd! Een leuk idee is om voor snoepjes te kiezen die qua kleur of vorm goed passen bij de verpakking, dat zorgt voor een fantastisch geheel van je bedankjes! 

 

Schattige kleine stoffen zakjes als traktatie

Als de grote dag aangebroken is zal er ongetwijfeld een spetterend feest plaatsvinden. Als je vrienden en familie terug huiswaarts gaan, is het leuk hen uit te wuiven met een bedankje

 

Een schattig stoffen zakje communie is echt een heerlijke verpakking voor je cadeautje. Je familie en vrienden zijn hier in elk geval heel verblijd mee.

Maak je eigen ontwerp van je kleine stoffen zakjes

De stoffen zakjes kun je naar hartenlust maken, voor de perfecte verpakking voor je traktatie. Je kan ze toffer maken met een leuke badge met de mooiste foto van je communicant. De volkomen afgewerkte persoonlijke touch! 

 

Kies je favoriete kleur voor het zakje, lichte kleuren zien er het schattigst uit. Er is keuze uit een stoffen cadeauzakje in het lichtroze, lichtblauw, mintgroen en communie wit. Vul ze daarna op met iets lekkers, om het bezoek achteraf ook nog eens te laten genieten.

 

Een tip: mix en match met andere geschenken en creëer een fantastisch geheel van communiebedankjes. Zo kun je ook nog kubus doosjes, blikken doosjes, bellenblaas, kaarsjes, … aan het assortiment bedankjes toevoegen. 

De producteigenschappen van je stoffen zakjes

Het zakje sluit met een trekkoord, dat in dezelfde kleurtint als het zakje is. Makkelijk en ongedeerd toe te doen dus. Je zal er de inhoud veilig in kwijt kunnen.