Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Servetten bedrukken voor het mooiste communiefeest

De details maken het verschil! En dat geldt zeker ook voor een communiefeest. Laat daarom je servetten bedrukken met je naam en/of foto voor een super persoonlijke aankleding van je feesttafels. Zo creëer je in een mum van tijd een eyecatcher die jouw diner, bbq of lunch net dat tikkeltje extra geeft. Dat wordt genieten van die prachtig gedekte tafels!

Servetjes bedrukken met jouw naam

Een servet dat je kunt bedrukken met je naam en/of foto, dat is pas een uniek extraatje! De witte, papieren servetten hebben een luxe linnenlook en -feel. Je ontdekt servetten in verschillende thema's. Dus kies je favoriet, customize naar wens en jouw persoonlijke servet is al klaar. Dan doen wij waar we goed in zijn, drukken jouw servet en sturen deze bovendien vliegensvlug op.

Een geslaagd feestje met bedrukte servetten

Servetten laten bedrukken doe je snel en eenvoudig bij Tadaaz. Ontdek dé servet die past in jullie feestthema, want er is voor ieder wat wils. Is jouw communicantje voetbalfan of wordt het een jungleparty? Je vindt ongetwijfeld zijn of haar favoriete thema terug. Bovendien passen alle servetten bij één of meerdere communiekaarten in ons ruime aanbod. 

De leukste versiering voor communiefeestjes

Behalve feestelijk bedrukte servetten, vind je allerlei andere leuke versiering terug voor die speciale dag: caketoppers, placemats (met kleurplaat!) en vlaggenlijnen. Natuurlijk allemaal leuk te personaliseren met je eigen naam en/of foto.

Alles voor het mooiste communiefeest

Natuurlijk kijken jij én je oogappel al lang uit naar die mooie dag: de Eerste Heilige Communie. Het is dan ook een mijlpaal in zijn of haar leven. Dat wil je natuurlijk op een mooie manier vieren met vrienden en familie. Wat leuk dat je dit allemaal in één mooi thema kunt gieten. Want zo'n bijzondere dag moet natuurlijk wel bij je kind passen, alleen dan kunnen jullie er optimaal van genieten. Heb jij al een thema in gedachten?

Uitnodigingen, bedankkaarten en de leukste traktaties

Wil jij echt uitpakken? Ga dan voor het complete plaatje met uitnodigingen, bedankkaartjes en traktaties voor alle gasten. Want zo'n bijzonder moment mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Heb jij vragen over ons aanbod of over de bestelling die je wil plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je met alle plezier verder om jouw Happy Moment in stijl te vieren.