Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Welkomstbord communie: welkom lieve gasten. 

Organiseer je binnenkort een communie? Begroet je vrienden en familie dan op een mooie manier met een prachtig welkomstbord! Een welkomstbord laat je gasten meteen weten dat ze op de juiste plaats zijn. Bovendien geeft het je feest meteen wat extra cachet!

Hout of plexi? Een welkomstbord voor iedere communicant. 

Onze communie welkomstborden zijn er zowel in hout als in plexiglas. Op het houten bord wordt je persoonlijke tekst en de naam en eventueel datum erop gelaserd. De communie welkomstborden van plexi zijn transparant en kun je ergens tegen zetten of uitstallen op een mooie schildersezel. Klassiek en modern tegelijkertijd! 

Het leuke van de variant met plexi is dat je er een prachtige foto op kunt laten drukken, naast je tekst. Zo gebruik je meteen die prachtige foto’s uit de fotoshoot! Bovendien maak je er zo een unieke herinnering van. Leuk om achteraf mee te geven aan de peter of meter als cadeau! 

Geen zin om bij de deur al de outfit prijs te geven? Zet het welkomstbord dan binnen, bij de tafel met cadeautjes of bedankjes. Of plaats een welkomstbord bij de ingang én eentje in de feestlocatie met de mooiste foto’s. 

Welke tekst op je communie welkomstbord?

Verwerk de naam van je zoon of dochter op het communiebord. Daarnaast is het leuk om de datum toe te voegen. Je kunt er ook nog een vrolijke tekst bij zetten: ‘Welkom op het feest van Robin’ of ‘Laten we samen feesten als de beesten!’ of ‘Blij dat jij hier bent’. 

Versier je communie welkomstbord. 

Wil je het welkomstbord helemaal afmaken? Geef er dan al een mooie touch van de aankleding in mee. Laat de kleuren of bloemen terugkomen die je in de versiering van de zaal gebruikt. 

Met name droogbloemen zijn heel geschikt hiervoor. Laat ze terugkomen langs de randen van je plexi of houten welkomstbord. Zo krijg je een heel speels effect.