Communiefeest organiseren: dit zijn de meest verrassende locaties

Het communie of lentefeest is een prachtig moment om te vieren dat je kleine spruit groot wordt. Het is zijn of haar feest en het moet dus absoluut kindvriendelijk zijn! Zoek je nog naar een originele feestlocatie om je communicant een onvergetelijke dag te bezorgen? We helpen je graag je communiefeest organiseren.

Waaaauuuuw, een pretpark!

Gegarandeerd enthousiaste reacties uitlokken? Trek dan naar een locatie waar pret verzekerd is. Wist je dat de Antwerpse Zoo of het dierenpark van Planckendael elk jaar hun deuren openzetten voor communiefeesten? Die locaties zorgen niet alleen voor eindeloos entertainment, ze zijn ook nog eens heel origineel. Ook andere pretparken ontvangen je met plezier voor je feest. Naar Bokrijk, Plopsaland, of waarom niet naar Disneyland voor deze bijzondere gelegenheid?

Zeker voor oudere kinderen is dit de ideale locatie. Ze kunnen heel de dag op de leukste attracties of heel de dag tussen de dieren. Ook zorgt deze locatie voor hele leuke foto’s. Een fotoshoot bij de roetsjbaan of bij de zebra’s? Het kan allemaal. In pretparken kan je bovendien ook vaak een leuk aandenken scoren. Een pretpark is zeker en vast een verrassende locatie.

De natuur in

Dit voorspellen we alvast: je communicant zal er niet de hele dag lang engelachtig smetteloos uitzien. Ravotten hoort er gewoon bij. Dus waarom zou je niet volop voor een avontuurlijk-natuurlijke locatie kiezen? Ga picknicken in een natuurgebied in de buurt. Of huur een schuur op het platteland: jij zit gezellig met de familie te keuvelen terwijl de kinderen hun hart uit hun lijf rennen en zich geweldig amuseren. Bovendien is er veel meer ruimte om te spelen dan wanneer je het feest thuis organiseert. Tenzij je natuurlijk een hele grote tuin hebt.

Klaar … actie!

Geen fan van urenlang stilzitten op een traditioneel feest? Pak het dan anders aan. Strek na het eten met z’n allen de benen: maak een toertje met go-carts aan zee, organiseer een speurtocht in de stad, huur volksspelen en ga lekker ouderwets sjoelbakken, … Nog zo’n leuke tip? Organiseer je communiefeest bij een (kinder)boerderij. Daar valt heel wat te beleven voor de kinderen – zelf een koe melken! – maar is er ook voor de volwassenen genoeg te zien en te doen.

Plezier voor iedereen en een fijne dag waarover je communicant nog lang zal praten, dát is je doel en op een van deze originele locaties lukt het je ongetwijfeld!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *