Origineel thema voor jouw communie.

Als je een communie organiseert, wil je dat alle details kloppen. Er komt immers heel wat kijken bij een eerste- of plechtige communie. Een van de belangrijkste keuzes die je maakt is de keuze voor een thema voor je feest. Denk daarbij aan alle decoratie, bedankjes, de communie uitnodiging, animatie, kleding.. enz. Wij bieden graag inspiratie voor jouw feest!

Een basiskleur als eyecatcher.

Een thema voor een feest kan een kleur of een kleurencombinatie zijn. Die start vaak bij de kleding van zoon- of dochterlief. Donkerblauw, mintgroen, zacht roze, goud… die kleuren komen vaak voor in communiekleding en zijn dankbare kleuren voor een prachtige uitwerking van een thema.

Kies je voor de uitnodiging voor blauw, dan kan dat kleur best ook gebruikt worden voor de tafeldecoratie, de bedankjes, de vlaggenlijn in de feestzaal… Het blauw past heel mooi bij een jeans accent in de kleding.

Voor een communie voor meisjes zijn kleuren als fuchsia, roze, geel en rood een goeie keuze.   

Een uniek motiefje.

Een bepaald motief kan ook de basis vormen voor jouw thema. Wij werkten een paar motiefjes uit om als basis voor jouw decoratie te dienen. Voor fans van wielrennen hebben we bijvoorbeeld dit leuke assortiment met fietsmotiefje.

Dieren.

Dieren zijn een dankbaar thema voor heel wat feestjes. Een geboorte, een kinderfeestje en ook je communiefeest kan je helemaal inkleden in jungle thema.

Confetti.

Geen feestje zonder confetti. Dit speels element kan je dus ook als thema voor je communie gebruiken. Combineer het motiefje met een leuke foto op de menukaarten, de vlaggenlijn en ook in de bedankjes. Een chip doosje met een foto van de communicant is bijvoorbeeld een superleuk geschenkje waar al je gasten erg blij mee zullen zijn!

Alle kleuren van de regenboog.

Een explosie van kleuren zorgt voor een prachtig resultaat. De mix van trendy regenboogkleuren zoals rood, roze, oranje en blauw maken dit assortiment heel vrolijk! Blauwe servetten, oranje bloemen, roze vaasjes… matchen bijvoorbeeld perfect met dit assortiment.

Bloemenkrans

Een bloemenkransje in combinatie met een leuke foto zorgen voor een heel stijlvol effect. Het fijne motief, gecombineerd met lieve foto’s maken het geheel extra feestelijk.

Het perfecte thema voor jullie feest

De keuze van thema’s voor jullie communie is erg uitgebreid. De basis kan je bij Tadaaz vinden, maar de uitwerking ervan maak je 100% zelf! Door te spelen met kleuren, lettertypes en foto’s, wordt de volledige aankleding van jullie feest heel persoonlijk.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om onze specialisten te raadplegen via chat, mail of telefonisch!

Meer inspiratie vind je ook op onze Pinterest borden.

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *