Origineel thema voor jouw communie.

Als je een communie organiseert, wil je dat alle details kloppen. Er komt immers heel wat kijken bij een eerste- of plechtige communie. Een van de belangrijkste keuzes die je maakt is de keuze voor een thema voor je feest. Denk daarbij aan alle decoratie, bedankjes, animatie, kleding.. enz. Wij bieden graag inspiratie voor jouw feest!

Een basiskleur als eyecatcher

Een thema voor een feest kan een kleur of een kleurencombinatie zijn. Die start vaak bij de kleding van zoon- of dochterlief. Donkerblauw, mintgroen, zacht roze, goud… die kleuren komen vaak voor in communiekleding en zijn dankbare kleuren voor een prachtige uitwerking van een thema.

Kies je voor de uitnodiging voor blauw, dan kan dat kleur best ook gebruikt worden voor de tafeldecoratie, de bedankjes, de vlaggenlijn in de feestzaal… Het blauw past heel mooi bij een jeans accent in de kleding.

kleurkeuze jongen VK NL

Voor een communie voor meisjes zijn kleuren als fuchsia, roze, geel en rood een goeie keuze.   

TA1223-1500011-03

Een uniek motiefje

Een bepaald motief kan ook de basis vormen voor jouw thema. Wij werkten een paar motiefjes uit om als basis voor jouw decoratie te dienen.

Geometrische driehoekjes

Een geometrisch motiefje op je kaartjes en in je decoratie zorgt voor een trendy effect. Je kan ook hier zelf het kleur kiezen en het lettertype voor je tekst. Zo maak je er dus een heel eigen decoratie van!driehoekjes jongen NLTA1227-1600003-03

 

 

 

 

Confetti

Geen feestje zonder confetti. Dit speels element kan je dus ook als thema voor je communie gebruiken. Combineer het motiefje met een leuke foto op de menukaarten, de vlaggenlijn en ook in de bedankjes. Een notablokje met een foto van de communicant is bijvoorbeeld een superleuk geschenkje waar al je gasten erg blij mee zullen zijn!

roze confetti breed NL

Kleurrijke mix

Een explosie van kleuren zorgt voor een prachtig resultaat. De mix van trendy kleuren zoals oranje, bruin en groen maken dit assortiment heel vrolijk! Groene servetten, oranje bloemen, groene vaasjes… matchen bijvoorbeeld perfect met dit assortiment.

jongen NL_1

Bloemenkrans

Een koperkleurig bloemenkransje in combinatie met mintgroen zorgen voor een heel stijlvol effect. Het fijne motief, gecombineerd met lieve foto’s maken het geheel extra feestelijk.

tafel meisje_3

Het perfecte thema voor jullie feest

De keuze van thema’s voor jullie communie is erg uitgebreid. De basis kan je bij Tadaaz vinden, maar de uitwerking ervan maak je 100% zelf! Door te spelen met kleuren, lettertypes en foto’s, wordt de volledige aankleding van jullie feest heel persoonlijk.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om onze specialisten te raadplegen via chat, mail of telefonisch!

Meer inspiratie vind je ook op onze Pinterest borden.

 

Standaard afbeelding
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.