Gespot op de negenmaandenbeurs: de baby trends voor dit jaar.

Afgelopen week trokken we richting Amsterdam voor een bezoek aan de negenmaandenbeurs. Onder ons twee ontwerpers die op zoek waren naar de nieuwste trends in babyland. Ze kwamen boordevol inspiratie terug en gaan meteen aan de slag om nieuwe geboortekaartjes te ontwerpen volgens de leukste trends. Maar welke trends hebben we allemaal gespot?

Teddy stofjes everywhere. 

De trendy mom’s zijn wellicht al een tijdje op de hoogte van deze trend, maar voor wie het nog niet wist: teddy stofjes zijn hip en trendy in babyland. Luiertassen, babynestjes, boekentasjes, jasjes… je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat in teddystof. Met een teddy jasje gaat de cuteness factor van jouw kleintje meteen door het dak. 

Houten decoraties.

Ook houten kinderkamerdecoratie is erg trendy. Gepersonaliseerde items in hout met de naam van je kleintje passen in heel wat interieurstijlen en fleuren de kinderkamer helemaal op. Ze zijn bovendien ook super leuk als kraamcadeau.

Flowerpower. 

Heel wat merken op de negenmaandenbeurs gaan dit jaar voor een echte seventies flowerpower vibe. Zowel in interieurs als in kledij en babyspullen zagen we enorm veel bloemen. Kleine delicate bloemen patronen sieren zowel behangpapier als rompertjes dit jaar. 

Is deze stijl helemaal je ding? Ga dan voor een matching geboortekaartje met bloemen. Check hieronder alvast onze favorieten bij deze flowerpower trend. 

Geboortekaartje bloemen met rond label
Lief geboortekaartje bloemen en kalkpapier
Geboortekaartje bloemenkrans en goudfolie

I believe I can fly. 

Dieren zijn al jaren een populair thema voor babyspullen. Opvallend is wel dat er dit jaar opmerkelijk veel vogels te zien zijn. Denk aan meeuwen, duifjes, ganzen, papegaaien… We zagen ze terugkeren op dekentjes, rugzakjes, decoratie en nog zoveel meer. Ben je fan van deze trend? Begin dan alvast met het kiezen van een leuk geboortekaartje met vogels. 

Rond geboortekaartje met toekan en kalkpapier
Geboortekaart met ooievaar
Geboortekaartje christelijk met vogels

Love you to the moon and back. 

Last but not least: maantjes en sterren. Dit hemelse thema sprong echt in het oog. Wat dacht je van een dekentje vol sterren? Of het sterrenbeeld van je kleintje aan de muur in de babykamer? Fonkelende sterren sieren heel wat babykamers. Trek dit thema door in een magische geboortekaart met sterren voor een compleet plaatje.

Trends en zoveel meer.

Naast de hipste trends zagen we ook een heleboel innovatieve snufjes en technologieën. Wist je trouwens dat tijdens de negenmaandenbeurs jaarlijks de Baby Innovation Awards uitgereikt worden? Voor de nieuwste snufjes moet je dus echt wel op de negenmaandenbeurs zijn. 

Koopjes, koopjes en nog eens koopjes. Heel wat merken geven beurskortingen op hun producten. De negemaandenbeurs is dus echt wel de place to be voor aanstaande ouders en mama’s met al een paar maanden ervaring. 

Kon je er dit jaar helaas niet bij zijn? No worries, want de hipste geboortekaartjes scoor je toch gewoon online.

Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *